Gaudint de Lo Riu… la ruta de l’aigua

Gaudint de Lo Riu… la ruta de l’aigua

Una bona part dels  participants vem matinar per trobar-nos abans de les 9 del mati aprop de Tarragona. Un matí perfecte per rodar en moto: entre 21 i 23 graus, i sense pluja.

Osia que ben puntuals, ens vem posar en marxa cap al Mirador de l’Ebre i, des d’allà, cap a Maella.

 

Pel camí ven recollir a altres amics que es van anar afegint a la ruta. Tres nous companys ens van acompanyar per primera vegada!!!

 

 

Per recuperar forces, una paradeta per esmorçar a Calaceite.

 

Amb les panxes ben plenes som-hi cap a Cretes (que abans s’anomenava Queretes) per continuar cap a Prat del Comte, amb una carretera ben xula plena de corbes amples.

Seguidamente, vem creuar l’Ebre i per l’altra banda cap a Tivenys ens ven anar apropant cap al Restaurant Censals: un recorregut per terres tarragonines i aragoneses, vorejant Lo Riu Ebre, i gaudint d’unes carreteres inmillorables.

Però, qui ens anava a dir que, solament 4 quilòmetres abans d’arribar a dinar ens cauria un xàfec impressionant. Els que anàvem amb vestits d’estiu vem quedar ben xops!!!

Pero això no va ser res, amb el bon dinar que ens van servir, aquella brandada de bacallà i el brownie, ho vem oblidar tot.

 

 

Pero la tarda prometia… desprès de dinar, semblava que la pluja anava disminuint osia que vestits d’aigua i cap a casa. I quasi podriem haver sortir al Temps del Telenotícies donat que vem estar enmig del gran xàfec que va passar per l’Ametlla de Mar.

 

Si faig balanç em quedo amb tot: el matí, temperatures perfectes per anar en moto, 3 nous amics que ens van acompanyar, carreteres amb asfalt inmillorable, corbes i més corbes, un dinar bonissim i moltes rialles pel xàfec que ens va caure i ens va deixar ben xops a molts.

Gràcies per acompanyar-me en aquesta ruta i espero que tots hagueu gaudit tant com jo. Fins la propera!!!!!!!!!!!!!!

 

Galeria Fotogràfica

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.