Notificacions
Neteja-ho tot

Proposta Assemblea Telemática 2021

 

Admin
(@admin)
Miembro Admin
Registrat : fa 5 anys
Respostes: 220
Topic starter  

Recollint els comentaris al Forum i segons comentat a la Reunió de Treball del 19 de febrer de 2021, us informem del següent:

 

Respecte a la proposta del soci Albert Calbet de celebrar l'Assemblea Ordinària de Socis 2021 de forma virtual ens agradaria comentar els següents aspectes:

 

1.- Les Assemblees virtuals estan permeses sempre i quan els Estatuts ho contemplin. Malgrat això, degut a l’estat d'alarma s'autoritzen encara que no figuri als estatuts. Per tant la podem celebrar. De la mateixa manera, l’estat d’alarma permet realitzar l’assemblea fora dels terminis establerts als estatuts.

2.- Creiem fermament en el valor de les reunions de forma  presencial, la capacitat de relacionar-se de forma física entre les persones aporta valors que fent-les virtualment és impossible que es donin. És per això que reivindiquem el format presencial per a l’Assemblea.

3.- Tanmateix  les tecnologies estan possibilitant el fet de poder participar de forma remota en qualsevol acte, reunió, etc... que es produeixi. Això, en el nostre cas, creiem aportarà riquesa a la nostra Assemblea. Esperem que més socis participin a la cita anual on tots els integrants del Club decideixen amb les seves propostes i amb la aprovació o no del resultats que presenta la Junta, el futur del Club.

4.- Per tant, des de la Junta es proposa per l’Assemblea 2021 aquest format mixt. La Junta i els socis que vulguin acompanyar-nos ens trobarem de forma presencial i tots aquells socis que vulguin participar de forma remota ho podran fer mitjançant videoconferència.

5.- Hem d’entendre que una Assemblea, en el format remot/virtual, no és només una reunió d’amics per Zoom, Meet, Teams o qualsevol software que utilitzem sinó que s’ha de garantir  la validesa dels resultats i preservar els drets dels socis, per tant haurem de prendre mesures complementàries .

6.- L'organització de l’Assemblea esdevindrà més complexa que les que realitzem habitualment, és per això que començarem el més aviat possible i demanarem l’ajuda a d’altres socis/sòcies que vulguin col·laborar.

7.- Respecte a la data de celebració, intentarem que sigui durant el primer semestre. Entenem que les mesures de control de la pandèmia permetran que es pugui realitzar presencialment amb un nombre mínim de persones, necessàries per poder-la portar a terme. Seguirem escrupolosament les recomanacions del Procicat al respecte.

8.- Anirem explicant com serà el procés de l’Assemblea en properes dates, a mesura que anem avançant.

 

Junta BMW Motorrad Club Catalunya

 


Cita
Admin
(@admin)
Miembro Admin
Registrat : fa 5 anys
Respostes: 220
Topic starter  

Benvolguts ,

 

En l’última comunicació de la junta directiva del Club a tots al socis i en referència a la  celebració de l’Assemblea Ordinària anual de socis 2021, manifestàvem la intenció de celebrar-la en format presencial i virtual de forma simultània.

En aquesta comunicació posàvem de manifest :

  • El valor de la reunió presencial
  • L’oportunitat de participació a l’assemblea de les persones que no es poguessin desplaçar que ofereix fer-ho de forma virtual.
  • La complexitat notable que implica l’organització de la part virtual. Tant per temes tècnics com per assegurar els drets del socis i la validesa dels acords que s’establissin

Sense qüestionar cap d’aquests punts i donada la bona evolució de la pandèmia que creiem permetrà donar cabuda, de forma física, a tots els socis que vulguin participar a l’Assemblea d’enguany, des de la junta proposem fer-la de forma presencial com s'ha fet sempre, el mes d’octubre/2021. D’aquesta forma simplificarem l’organització i limitarem les despeses addicionals que podria originar fer-la també de forma virtual.

Estem convençuts de que aquesta assemblea serà un èxit, amb força participació dels socis i tanmateix demanem disculpes i comprensió a les persones que no tenien pensat assistir de forma presencial i sí de forma remota. Seguirem treballant per poder oferir aquesta solució en properes edicions.

 

La Junta  


Respondre Cita
Comparteix:
Comparteix-ho!
X