Febrer, calçots i 20ºC

Febrer, calçots i 20ºC

Ja ho ben diuen… canvi climàtic!!!!!!!!!! Això és el que vem tenir el dissabte 16 a la ruta La Calçotada. Vem començar a -1, 5ºC i a, l’hora de dinar, estàvem a 20ºC. Osia, que tot un ventall de temperatures. Pero això sí, el sol ens va acompanyar durant tot el dia.

Per començar el matí, gràcies a la col.laboració de’n Joan Canals que es fill de la vila, la pastisseria Can Pardo a Torrelles de Foix ens va convidar a desgustar les seves coques, el seus carquinyoles i els encellas de xocolata. Gràcies a la Roser i la Montse per acollir-nos i posar el punt dolç a la sortida de la ruta.

Des d’allà, i ja a 8ºC, em començar a rutejar. Ja m’ho han dit alguns dels meus amics i socis: ni sabien que existien aquestes carreteres tan aprop de Vilafranca!!!!!!!, revolts, rectes, asfalt, terra…. De tot i tot., passant per l’Avellà, Font-rubí, Sant Quintí de Mediona, Sant Joan de Mediona (on el road va trobar al seu fill gran), La Llacuna i Santa Coloma de Queralt, per acabar amb una paradeta a aquesta població. Després del cafetó, cap LLorac, Vallfogona, Conesa, carretera amb terra i graveta, Pontils, Esblada, Querol, Pont d’Armentera, Santes Creus i Ranxos de Bonany, Montmell (on un grupet varen fer un Moto GP fins la rotonda de La Bisbal).

Una ruta que, començant a les 9.30 ens ha portat a les 13.30 fins al Santuari de la Mare de Déu de Montserrat… però a Montferri.

Allà hem conegut els orígens d’aquest Santuari, veure l’auodivisual amb tota la informació i escoltar les explicacions que la guia ens ha donat. A que no sabeu cap a on esta orientat el Santuari?……… Te la forma d’un vaixell… que mira cap al Monestir de Montserrat.

Hem pogut admirar l’interior del santuari, amb aquests conjunts de vitralls, en forma de cor.. en groc, vermell i blau.

I, ara ja, és moment dels calçots. Al mateix Montferri, el Restaurant Castell de Rocamora ens ha preparat la tradicional Calçotada a l’exterior i les seves carns al restaurant interior.

Els calçots es varen fer esperar, però estaven boníssims

Ha estat un dia magnífic. He pogut compartir amb els amics una ruta variada, ràpida, tranquil.la, amb revolts, amb rectes…. una calçotada boníssima, i rises i converses plegats.

En aquest video teniu algunes instantànies del dia. Gracies Lluis Alcobe!!!!!!!

Els nous socis s’ho van passar d’alló més bé. Gracies a tots per acompanyar-me i per fer-me gaudir d’un dia meravellós. Ens veiem a la propera

Galeria fotogràfica

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.