Qu'elle est belle la France!

202328abr(abr 28)1:34 pm03mai(mai 3)1:34 pmQu'elle est belle la France!

Detalls de la sortida

El que va començar en un contacte entre clubs oficials va esdevenir en una gran amistat. Hem establert col·laboracions entre ambdós clubs i organitzat diversos viatges dels meus companys del BMW Motorrad France per la península Ibèrica.

 

 

Ara ja fa un any que la Christine i jo formem part de la gran família de socis del BMW Motorrad Club Catalunya i hem gaudit de la companyia dels nostres amics.

 

Això m’ha fet pensar….. us porto a fer una ruta per la France? Si!!!!!!!!!!!!!!!.

 

Dia 28 d’abril

Ens trobarem el dia 28 d’abril a Toulousse per començar a gaudir de la ruta. Retrobada amb els amics i briefing del viatge.

 

Ens estarem dos dies en el meravellós Gran Hotel de l’Opera

i dos nits a Coin d’Aubrac

El Gran Hotel de l’Opera és un establiment de 4 estrelles ubicat al centre de Tolosa, a la plaça del Capitole. El seu ambient elegant, les seves prestacions d’alta categoria i el servei exquisit són l’eix fonamental d’aquest Boutique Hotel intimista i encantador. Antic Col·legi Sant Marcial de 1359, després Teatre de la Llibertat i de la Igualtat el 1792, aquest bell edifici es va convertir en hotel el 1909.

 

 

Dia 29 d’abril

El dia 29 sortirem de ruta per arribar a Carcasonna. Carcassona és una vila occitana del Llenguadoc situada en el departament de l’Aude i a la regió d’Occitània. La vila és la capital de l’Aude i és coneguda per la ciutat fortificada de Carcassona, d’arquitectura medieval i restaurada per Viollet-le-Duc al segle xix i Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO des de 1999

 

I tindrem un dinar ben… especial: Cassoulet: El cassolet o cassolet de mongetes o mongetada és un plat típic occità de l’oest del domini fet a base de fesols secs i de cansaladeria o carn. És un plat insígnia d’Occitània, venut arreu de França, i molt arrelat amb la idea de cuina casolana

Tornarem a l’hotel per gaudir de la ciutat de Toulousse.

 

Dia 30 d’abril

El dia 30 anirem al Museu de l’Aviació _ Aeroscopia. L’edifici de 7.000 m² està dissenyat en forma de fusellatge d’avió i està dedicat a mostrar la història de l’aviació amb una col·lecció excepcional de naus llegendàries, maquetes i un gran mural històric.

Voleu pujar a bord d’un d’aquests avions extraordinaris: el Concorde, l’Airbus A300B (amb un pis de vidre transparent), o el Súper Guppy? Doncs, aquest és el lloc

 

Dia 1 de maig

El dia 1 anirem cap a visitar “La Pente d’eau de Montech”. El funcionament pot tenir un aspecte similar al d’un pla inclinat fluvial que utilitza un transbordador. Una màquina, anomenada escut motoritzat, muntada sobre rodes pneumàtiques, abastava el canal on es col·locava el vaixell. A banda i banda del canal, dos «michelines» o vehicles autopropulsats dièsel-elèctrics adaptats només havien d’estirar el vaixell una vegada que el transbordador estigués a l’aigua.

 

Agafarem les nostres motos i anirem a un lloc ben especial, a casa del meu amic Frédéric, a Coin d’Aubrac

I sabeu el que ens espera allà? un centre d’aigües termals a 82ºC, les més calentes d’Europa. Alla ens estarem dos dias més.

Dia 2 de maig

Més descobertes de la zona, Cantal i els seus voltants.

 

Dia 3 de maig

Després d’aquesta ruta ens toca tornar a casa. Al mati, xino-xano, tots cap a Catalunya.

 

Ho estic preparant amb molt de carinyo, en els mesos vinents tindrem més informació. Us espero a tots!!

Data

Abril 28 (Divendres) 1:34 pm - Maig 3 (Dimecres) 1:34 pm

Lloc

Toulouse

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.