Marroc 2023 Experience

202301abr8:30 pm09(abr 9)4:01 pmMarroc 2023 Experience

Detalls de la sortida

Desprès de les restriccions establertes al 2020 i 2021  per la pandèmia mundial de coronavirus i la impossibilitat de fer-la al 2022, viurem la nostra experiència al Marroc al 2023!!!!!!!!

Amics, l’aventura és l’aventura. I quina aventura!!!!!!!!!!!!! Soc molt aficionat al trial i a l’enduro i segueixo gaudint de molts i bons moments practicant-lo per Catalunya i arreu. I una de les més grans experiències que he viscut es recórrer les terres del Marroc, tant amb la meva moto de enduro com amb la meva BMW.

Aquest 2023 fa més de 10 anys de la meva primera trobada amb aquest país, la gent i els paisatges increïbles, per la qual cosa, l’Esme i jo ens animem a preparar una aventura al Marroc per tots els nostres amics del BMW Motorrad Club Catalunya.

La ruta està dissenyada per tot tipus de moto: RT, GS, GT, K .. es a dir, no es farà Off Road.  Les carreteres del Marroc estàn molt be per rutejar per totes elles. L’aproximació a les dunes la farem amb cotxes 4×4, a on tots esteu convidats a provar-ho.

Donat la logística de restaurants i hotels la sortida serà per a 15 motos i per tant 15 habitacions (com a màxim 30 persones), per la qual cosa està limitada a socis del BMW Motorrad Club Catalunya.

Portarem un guia, el meu amic des de fa més de 10 anys, en Nico, que coneix perfectament el país i es un amant de les rutes en moto.

Estem avaluant vàries opcions de preus i hotels, però tots ells estaran en categories de 4 i 5 estrelles.

 

MARROC 2023 EXPERIENCE _LA GRAN RUTA

 

DIA 1 d’abril. Trobada a ALGECIRAS

Començarem la nostra aventura l’1 d’abril de 2023, trobant-nos a Algeciras per sopar plegats. Allà farem el briefing del dia següent.

 

DIA 2 d’abril. ALGECIRAS – FES. Total : 330 km

Agafarem el ferry per passar l’estret i arribar a Tanger.

 

Travessarem les muntanyes del RIF i arribarem a Fes per visitar la medina més gran del món.

 

 

Dia 3 d’abril. FES – BOULEMANE DADES. Total: 360 km

Creuarem l’Atlas, i travessarem ciutats com Ifrane o Azrou a uns 1500 mts sobre el nivell del mar, ens semblarà com si estiguéssim a Suiza. Seguirem el curs del riu Todra amb les seves gorges. Al final seguint l’Anti Atlas arribem a Boulemane Dades.

 

Dia 4 d’abril. BOULEMANE DADES – ERFOUD. Total: 190 km

Anirem cap a l’est per les valls de l’Anti Atlas i les muntanyes del Sagrho.

 

Dia 5 d’abril. ERFOUD – ERFOUD. Total: 150 km

El gran dia de les Dunes!!!!!!!!!!!!!!!! Pujar-les, baixar-les… i tot el que faci falta. Recordeu, les farem amb cotxes 4X4, les motos es queden descansant.

 

Dia 6 d’abril. ERFOUD – AGDZ. Total: 330 km

Anirem direcció Oest, passant pels espectaculars i desèrtics valls de l’Anti Atlas per arribar al sur de Ouarzazate on tenim el gran palmeral a la ciutat de Agdz.

 

Dia 7 d’abril. AGDZ – AGADIR. Total : 370 km

Seguirem cap a l’oest seguint pel sur del Gran Atlas. Passarem per les ciutats de Taliouine, ciutat del Safrà i la ciutat de Taroudant.

 

Dia 8 d’abril. AGADIR – MARRAKECH. Total: 270 km directes per autopista

I per fi, la somiada Marrakech, el crisol de cultures, colors, ideologies, pensaments i… a on podem veure quasi de tot. Passarem per Essaouira, ciutat fortificada i antiga colònia portuguesa, arribant a Marrakech per la tarda. Segur no ens perdrem l’encant de la plaça de Jamaa el Fna.

 

Dia 9 d’abril. MARRAKECH – ALGECIRAS. Total: 560 km d’autopista fins Tanger

Una marató de km per agafar el ferry a Tanger que ens tornarà a la península ibèrica. Arribada a Algeciras desprès de dinar.

 

A partir d’aquí, cadascú pot determinar la tornada a casa: fer una tirada, dormir pel camí, dormir a Algeciras…

Es un gran viatge, una gran aventura, un munt de moments per gaudir de la bona colla d’amics que som i una Setmana Santa que, estem segurs serà inoblidable.

 

Data

1 (Dissabte) 8:30 pm - 9 (Diumenge) 4:01 pm

Lloc

Marroc

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.