La Tonyinada

202303jun9:00 am5:31 pmLa Tonyinada

Detalls de la sortida

Preparats per una nova ruta… gastronòmica?? Vinga, acompanyeu-me a tastar la tonyina roja.

 

 

En aquesta ruta recorrerem l’Alt Camp, Baix Camp, Serra del Montsant, Priorat, Ribera d’Ebre, Baix Ebre, per acabar a dinar a L’Ametlla de Mar amb un menú degustació de tonyina roja.

 

 

Ens trobarem a les 8.30 h a la Fleca Flaqué del Polígon Riu Clar (Tarragona) per començar la ruta a les 9.00 h. El total de quilòmetres de la ruta es 237, amb dues parades. Després de la segona parada ens encararem cap al restaurant amb unes vistes espectaculars i en arribar al restaurant començarem a gaudir d’un menú degustació de la tonyina roja.

El nostre cuiner Josep Margalef del Molí dels Avis ha elaborat un monogràfic sobre la tonyina vermella amb receptes exclusives per poder gaudir de tota la gamma i varietat d’aquest producte exquisit.

 

 

El fet de poder degustar un menú complet a base d’un mateix producte enalteix la bellesa i puresa de sabors del que fa gala la Tonyina Roja, de l’Or Vermell com en diuen els nipons, els quals són els que ens han permès un canvi en la percepció de com tractar el producte.

 

 

Us espero a tots!!

 

Data

(Dissabte) 9:00 am - 5:31 pm

Lloc

Restaurant el Moli dels Avis

L'Ametlla de Mar

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.