La ruta.. del Cent Colls

202426abr(abr 26)1:03 pm28(abr 28)1:03 pmLa ruta.. del Cent Colls

Detalls de la sortida

Esteu preparats per una nova experiència d’aventura?? Segur que sí.. perquè al Nostre Club això és un no-parar!!!

 

 

Aquesta vegada ens apuntem a la Ruta dels Cent Colls. L’esdeveniment tindrà lloc entre el divendres 26 d’abril del 2024 a les 13:00 h fins diumenge 28 d’abril del 2024 a les 13:00 h. La sortida és lliure entre aquestes dates i hores.

 

La 100 Colls està orientada a motards autèntics amb ganes d’aplicar la seva experiència planificant la millor ruta per a assolir el seu propi repte. Es pot fer de manera individual, per parelles o en equip, amb passatger o sense…. així que nosaltres, la farem en equip!!!

 

La ruta no està definida per l’organització, és l’itinerari que seguirem des del punt de sortida que hem escollit fins a l’arribada a Món Sant Benet, i serà totalment lliure; nosaltres dissenyem el nostre propi recorregut seguint els nostres propis criteris.

Cadascú de nosaltres disposarà d’un dispositiu de control i tracking via satèl·lit, que donarà en tot moment la nostra posició durant les 48 hores següents. Aquest dispositiu ens l’enviaran a casa uns dies abans de la sortida, junt amb el kit de participació i les instruccions per activar-lo abans de sortir.

 

Així que… som-hi!!!!!!!!!! Un nou repte per tots!!!!!!!

Data

26 (Divendres) 1:03 pm - 28 (Diumenge) 1:03 pm

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.