II Ruta en Memòria d’en Cesc - “la Vall Fosca”

202404mai8:30 am6:30 pmII Ruta en Memòria d’en Cesc - “la Vall Fosca”

Detalls de la sortida

Com molts ja sabeu, en Cesc ens va deixar el 2 de maig del 2022.

           

                                En Cesc, el 14/04/2018 (la Vall Fosca)

 

Tal com ja vam explicar l’any passat, cada any farem una ruta en la seva memòria. Després de donar-li bastants tombs, hem pensat que la data més adient és fer-la coincidir anualment amb el dissabte més proper al dia 2 de maig.

 

 

El Cesc, dins del nostre Club, es va estrenar com a Cap de Ruta, organitzant una sortida a “la Vall Fosca”, amb dinar al restaurant Casa Arturo de la Pobleta de Bellveí.

 

Aquesta ruta la va repetir en vàries ocasions, fent l’aproximació per diferents indrets del nostre país. És un lloc al que li agradava molt anar.

 

Aquest, és doncs el motiu pel qual enguany us proposo tornar a fer la seva primera ruta, exactament igual com ell la va preparar i realitzar aquell 14 d’abril del 2018.   I, es clar, dinant a Casa Arturo, amb els seus plats tradicionals del Pallars i casolans. Espectacular, els que hi heu estat, ja ho sabeu. Molt bo i quantiós !!

 

 

Va ser una sortida memorable, amb un munt d’anècdotes que ara no desvetllaré, ho farem un cop hàgim dinat i amb una copa de cava a la ma brindant pel seu record i mestratge.

 

Ruta:

Seràn 255 Km.   (de 2/4 de 9 del matí, fins al voltant de les 2 del migdia). Temps en moviment: 3 h 50’. Temps total: 5 h 30’

Sortida de la benzinera del Bruc, cap a Prats del Rei (pel Parc eòlic de Rubió), C-1412 a Calaf, Torà, Biosca, Ponts, C-14 Oliana (aturada esmorzar a Cal Petit), Coll de Nargó, Organyà, Adrall, N-260 Port del Cantó, Sort, gir a l’esquerra cap a Gerri de la Sal, gir dins el poble, Peramea, Estany de Montcortés (foto de grup). Seguim cap a la Pobleta de Bellveí, L-503 nord cap a Capdella, Presa de Sallent (estirar les cames), tornada a la Pobleta per dinar al Restaurant Casa Arturo.

 

Qui vulgui i ens pugui acompanyar, serà molt benvingut !!

Data

(Dissabte) 8:30 am - 6:30 pm

Lloc

La Pobleta de Bellveí

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.