GS–X–Piry

202312oct(oct 12)3:49 pm15(oct 15)3:49 pmGS–X–Piry

Detalls de la sortida

Us presento una nova ruta , del 12 al 15 d’octubre, (ULL!!!!!!!!!, EL DIA 13 ES LABORABLE O PONT PER ALGUNS), tindrem més estones per gaudir de les nostres motos!! Una ruta per carretera, amb el seu encant sinuós

 

 

El dia 12 ens trobarem a Castellfollit del Boix per dirigir-nos cap al hotel, on farem parada per dinar. Despès, a la tarda arribarem  a l’Hotel Castellarnau a Escaló.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Allí farem 3 nits i, des d’allà, 2 rutes circulars pel Pirineu català i part francesa: La primera ruta consisteix en una circular per Pirineu Català i part Francesa, passant pel Parc naturel régional des Pyrénées Ariégeoises. Tornarem a entrar al Pirineu Català després d’haver dinat i després arribarem novament a l’hotel.

 

 

La segona ruta la farem per Pirineu Català i part de la Ribagorça d’Aragó i la Baixa Ribagorça, amb dues parades abans de dinar. El dinar el farem AL TALLER, de l’amic i soci Josep Cuberes, que em va presentar la seva idea al juny de l’any passat. Quedava pendent fer-li la visita aixi que allà anirem!!!

 

Serà un bon moment per gaudir dels paisatges de tardor, amb els seus colors i olors.

Data

12 (Dijous) 3:49 pm - 15 (Diumenge) 3:49 pm

Lloc

Hotel Castellarnau

Escalo

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.