Gran ruta cap al Piemont

juliol, 2022

202229jul(jul 29)7:41 pm07ago(ago 7)7:41 amGran ruta cap al Piemont(juliol 29) 7:41 pm - (agost 7) 7:41 am Puigcerda, Puigcerda Cap de Ruta: Albert Calbet

Detalls de la sortida

Les vacances d’estiu són un moment genial per gaudir de rutes en moto. Al 2022, L’Eli i jo anirem a fer un volt per Europa i us convidem a acompanyar-nos.

 

Les dates determinades serán de l’1 al 9 d’agost. El lloc de trobada serà el dia 1 d’agost per dormir a Puigcerdà.

Les jornades són de 350 quilómetres més o menys (aixi no es fa pessat per l’acompanyant).

Sortirem de Puigcerdà, passant pel Parc Nacional de Cévennes,

 

 

seguirem cap el Parc Natural du Luberon, Verdon, Les Gorgues de Daluis, el Parc Natural du Mercantour per arribar al Parc Natural Orsiera Rocciavrè.

Dia a dia, anirem descobrint paissatges muntanyencs, rierols i bones carreteres. A més a més, farem una ruta circular per una pista militar (apta per tothom, i per tot tipus de motos) amb vistes impressionants. Serà una autèntica aventura.

Aquest dia serà opcional, ja que a qui no li agradi la pista, es podrà quedar de visita pel poble. També hi ha creada una ruta per carretera per qui la volgui fer.

 

 

La de color blau és la ruta circular de 185 km, on pujarem per pista militar al coll d’assietta i coll de finestre (de pista son uns 35-40 km) amb vistes espectaculars.

Una de les gran fites del viatge serà arribar a San Pietro, on ens farem una foto i podriem visitar la Sacra di San Michele, on es va inspirar Umberto Eco per escriure el seu llibre “En el Nom de la Rosa”.

 

El viatge anirà recorrent les terres del Piamonte italià, per degustar la seva gastronomia i, com no… els seus vins.

 

 

per anar retornant cap a casa, rutejarem pel Parc Natural du Queyras i el Parc Nacional des Ecrins, als Alps francesos.

Des d’allà arribarem a Pierrelatte, a gaudir de l’hotel Domaine des Oliviers. El dia 9 al mati, ruta cap a casa, agafant l’autopista a l’alçada de Montpellier.

Serà una setmana a on gaudirem de revolts i quilòmetres plens d’experiències. Per temes organitzatius i logístics, la ruta està limitada a 10 motos.

Us anirem informant dels detalls, falta molt de temps, pero així aneu organitzant les vostres agendes pel 2020!!!!!!!!!!!

 

Data

Juliol 29 (Divendres) 7:41 pm - Agost 7 (Diumenge) 7:41 am

Lloc

Puigcerda

Puigcerda

Cap de Ruta

Albert Calbet

No hi ha comentaris

Disculpa, els comentaris estan tancats ara mateix.

X