Catalunya 360º

octubre, 2021

202129oct01novCatalunya 360º(octubre 29) 9:01 pm - (novembre 1) 6:01 pm Cap de Ruta: Antoni Toré, Carles Torremilans, Sergi Gistàs, Quim Carmona,

Detalls de la sortida

Ens aventurem a una experiència amb alts graus d’adrenalina!!!!!!!! Una aventura que ens portarà a recòrrer les quatre províncies catalanes. Es més que una ruta, son quatre!!! i comandades per sis Road Leaders.

Per cada una de les províncies, un Road Leader dissenyarà la ruta i s’encarregarà de tots els detalls. La idea és sortir al matí des d’un punt determinat i anar a dormir al punt de sortida de la següent província i aixi, per les tres nits.

 

El dia 29 ens trobarem a Lloret de Mar per començar l’aventura, concretament a l’Aqua Hotel Bertan Park**** on soparem i comentarem tots els temes de la ruta.

 

 

Dissabte 30 ens endisarem per territori Gironi, per arribar a les terres lleidatanes, a la Seu d’Urgell, on estarem al Parador. Moments de compartir amb els amics la jornada de moto.

 

ParadoresPlans: 2-day getaway to the Parador de La Seu d'Urgell | Paradores de Turismo

 

El diumenge ens espera una altra jornada de quilòmetres pel nostre país. Aquesta vegada deixarem La Seu d’Urgell per anar cap a terres del sud. Arribarem al centre geogràfic de Catalunya.

 

 

Per arribar, a dinar a Ulldemolins a la Fonda Toldrà. Dinar cassola!!

Restaurante Fonda Toldra – paginasdigitalesamarillas

I xino-xano, seguirem conduint fins a Cambrils, on celebrarem la nostra castanyada a l’hotel Sol Port Cambrils.

Sol Port Cambrils- Cambrils, Spain Hotels- First Class Hotels in Cambrils- GDS Reservation Codes -Hotel Search by Hotel & Travel Index: Travel Weekly China

Sol Port Cambrils- Cambrils, Spain Hotels- First Class Hotels in Cambrils- GDS Reservation Codes | TravelAge West

Estem segurs viurem quatre dies ES-PEC-TA-CU-LARS. No us la perdeu!!! Promet gran moments!!!!!

 

Data

Octubre 29 (Divendres) 9:01 pm - Novembre 1 (Dilluns) 6:01 pm

Cap de Ruta

Antoni Toré, Carles Torremilans, Sergi Gistàs, Quim Carmona,

No hi ha comentaris

Disculpa, els comentaris estan tancats ara mateix.

X