CalçoCatClub 2023

202311mar8:30 pm5:53 pmCalçoCatClub 2023

Detalls de la sortida

Ni una, ni dos, ni tres… aquesta es la quarta edició de la nostra CalçoCatClub!!! I amb molta il.lusió de compartir-la amb vosaltres.

 

 

Enguany ens desplacem a la masia de Cal Ganxo de Masmolets.

 

Cal Ganxo és l’únic restaurant de Valls i de Catalunya que només serveix calçotades. Fidel a la tradició, ofereix una experiència gastronòmica autèntica, on els calçots es couen sobre la flama de les redoltes i es serveixen al moment, embolicats amb paper de diari i sobre teules, tal com es feia abans. La salsa de calçots, recepta original de la iaia Cisqueta de Cal Ganxo, esdevé la clau de l’èxit de l’àpat.

 

Als calçots, sempre els segueix la carn d’anyell, la llonganissa i la botifarra negra de Valls, servides sobre una petita graella amb brases, amb fesols del ganxet, escarxofes i all i oli. Tot acompanyat de pa de pagès, vi i cava brut nature. La dolçor de la crema catalana, la frescor de la taronja i l’agradable amargor del cafè, tanquen un menú elaborat de forma tradicional amb productes pròxims i de qualitat.

 

CALÇOTS AMB SALSA

ANYELL, LLONGANISSA I BOTIFARRA NEGRA

ACOMPANYAT AMB

FESOLS DEL “GANXET” I CARXOFA

 CREMA CATALANA I TARONJA

PA, VI

CAVA “BRUT NATURE”

CAFÈ

 

LA RUTA

Sortirem a les 9.00 h del bar restaurant Dos Roses, gasolinera Cepsa (CIM el Camp, Mercat del Camp), davant del CECAT 112 del municipi de la Canonja, dirigint-nos cap a la comarca del baix camp, Baix Ebre, Ribera d’Ebre, el Priorat, Baix Camp i arribar a la comarca de l’Alt Camp per fer la calçotada al municipi de Masmolets on hi ha la masia Cal Ganxo.
La ruta té un total de 261 km on trobarem carreteres de tota mena transitables, durant la ruta farem dues parades on podrem descansar, fer fotos, prendre alguna cosa als bars, etc……..

Arribada al restaurant a les 15,00 h aproximadament, on tenim la reserva al segon torn 15,15 h.

Desitjant que sigui del vostre grat, i esperant a tots en aquesta nova edició!!!

 

Data

(Dissabte) 8:30 pm - 5:53 pm

Lloc

Valls

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.