Anoia-Penedés i Celler HUGUET de CAN FEIXES

202327mai9:00 am5:50 pmAnoia-Penedés i Celler HUGUET de CAN FEIXES

Detalls de la sortida

Estic gaudint tant i tant del Nostre Club que he pensat, si rebo tant… vaig a preparar quelcom pels meus companys. Així que, inicio la meva trajectòria com a Cap de Ruta.

Voleu acompanyar-me a fer un volt pel Penedès, fer una visita a.. casa meva, visitar el celler, fer un tastet de vins i dinar després plegats? Doncs, aquest és el pla. Sortirem en moto per recórrer carreteres de la zona, visitarem Can Feixes per conèixer els secrets de la seva elaboració de vins i després a dinar!!!

 

La històrica finca de Can Feixes es troba en un paratge incomparable en els costers de les muntanyes interiors al Nord del Penedès Superior. Conforma un entorn ecològic on els diferents conreus i la variada vegetació interaccionen totalment en una simbiosi perfecta entre les superfícies conreades i les silvestres, reflectint així la millor expressió d’agricultura en biodiversitat.

Can Feixes és propietat de la meva família, els Huguet que en tercera generació regentem aquest celler. Per nosaltres el respecte i la protecció de l’entorn són considerats com a elements integrants de la qualitat dels nostres vins. I és que el secret d’aquest indret d’excepció, només el coneixen les vinyes i els ceps, que saben que el millor vi el fa el millor raïm…, Història, Natura i Vi.

I sabeu que a Can Feixes s’elaboren les especialitats Corpinnat? El territori Corpinnat és el bressol dels grans vins escumosos dins de la històrica regió vitivinícola del Penedès, on a final del s. XIX es va iniciar i s’ha perfeccionat l’elaboració d’aquests vins, seguint el mètode tradicional.
A partir de collites manuals de raïm ecològic certificat, basat fonamentalment en les varietats històriques del Penedès, Corpinnat fa un pas més a favor de la sostenibilitat del territori i el paisatge amb un profund respecte per les varietats autòctones.

 

 

Segons els últims informes els escumosos de Corpinnat es consoliden i creixen un 5,7% en volum al 2022. Podeu llegir l’article aquí.

Així que, preparats?? Més i més detalls en els mesos vinents

Data

(Dissabte) 9:00 am - 5:50 pm

Lloc

Can Feixes

Finca, Carrer Can Feixes, 1, 08718, Barcelona, Espanya

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.