En Mont Caro: ruta a l’hivern

En Mont Caro: ruta a l’hivern

El dissabte dia 3 vem tenir la nostra sortida cap a en Mont Caro. Ruta d’hivern, fresquet, paissatges nevats i un dinar per resucitar-nos. Amb una temperatura que no superava els 3ºC a les 10.00 del matí, els 28 participants ens vem trobar a la benzinera del Mèdol, aprop de Tarragona, el punt de trobada de tot el grup per començar la ruta.

 

 

Des d’allà vem seguir fins la sortida 35_Port Aventura_, direcció Pratdip, Mora d’Ebre, Masroig, Mollar, La Figuera, Vinebre, a on vem fer una paradeta per prendre un cafè. La temperatura va anar pujant fins els 10ºC i amb un sol radiant, el dia prometia!!!

 

 

La ruta per carreteres en perfecte estat era plena de corbes i, amb tota la neu que havia caiguts els dies d’abans, la fotografia era espectacular.

 

 

I, com no podia ser d’altra manera, la neu ens va acompanyar tot el dia pero, amb prudència i seny, vem gaudir de la ruta. La carretera per aproximar-nos al Mont Caro estava molt gelada osia que vem recular per garantir la seguretat de tots. En Mont Caro seguirà allà i segur ens esperarà per una propera trobada.

 

 

Però el que si no ens vem perdre va ser el dinaret aprop de la llar de foc, compartint les experiències de la sortida!!! Bones carns, bons caldets i bona companyia.

 

 

 

Voleu recordar la ruta que vem fer? Mireu quina experiència més al.lucinant.

 

Gràcies Carles i Dolors per tota la il.lussió que heu posat en l’organització de la sortida. Ja esperem la propera edició!!!!

 

Galeria Fotogràfica

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.