Els aromes de Lavanda

Els aromes de Lavanda

Ha estat un dissabte genial!!!!!! Un dia amb bon sol, i no massa calor i això que anavem a terres de Lleida.

Degut a la ubicació de la plantació d’Aromes de Can Rosselló, el grup s’anat trobant en diferents indrets. Els que venien de Barcelona i Girona per un costat, els de Tarragona per altre. Peró tots hem gaudit de la ruta i d’un cafetó a Prades. La ruta ens ha portat cap a Santa Coloma de Queralt, Sarral, Pira, l’Espluga de Francolí i Montblanc.

Peró tots hem gaudit de la ruta i d’un cafetó a Prades.

Reposades les forces, cap a Puigverd de Lleida i finalment, Aromes de Can Rossello on esperavem en Francesc i la Mònica.

Ens haviem reservat una zona de la plantació per deixar les motos. La foto ens ha quedat magnífica, amb la Seu Vella de Lleida al fons.

Una vegada ben aparcades les motos ens hem posat roba cómoda per visitar les instal.lacions de la ma de’n Francesc Rosselló.

Quin estusiasme per aquest projecte tan encisador: crear la infraestructura necessària per una explotació agrícola singular: La Lavanda a Catalunya.

I tot acompanyat de la seva cervesa amb Lavanda que ells mateixos elaboren. A més a més, hem pogut adquirir els seus olis de Lavanda!!!

La família Rosselló està treballant per ampliar aquest concepte a tota l’horta de Lleida. Sens dubte, un projecte de innovació.

Allà mateix, hem dinat a la fresca, un dinar campestre 100% amb la companyia dels 20 participants.

Un menú lleidatà… servit amb molt de carinyo per tot l’equip. Aixi que, xerrades i més xerrades fins vora les 6 de la tarda.

Ha estat fantàstic compartir amb tots aquest dissabte, ruta, cultura, i el gran aroma de la Lavanda. Espero que tots hagueu gaudit del dia!!!Fins la propera.

Galeria fotogràfica

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.