El Nostre Cinquè Aniversari

El Nostre Cinquè Aniversari

Per gaudir de la galeria fotogràfica cliqueu aquí.

I sí, HO HEM TORNAT A FER!! I amb un munt d’alegria i de vivències… Per on començo… pel meu polo de Cap de Ruta 2022, el nou clauer del club gentilesa de Motocard i el regal de Cinquè aniversari, un parell de copes gravades per gaudir de molts moments amb amics. A més a més, acompanyat de la tassa del club que m’acompanya cada matí… fan que ahir, després de viure un dissabte electritzant i memorable… pogués gaudir de tot.

 90 participants ens vam trobar a la Boella en un dissabte assolejat i ventós.. .però increïblement, a la zona de l’aperitiu, no bufava el vent. Moment per retrobar-nos amb els amics i de fer petar la xerrada.


 

I teniem a una bona colla de socis recorrent el Marroc, a la PuntaAPunta 2022!!! Ells també estaven entre nosaltres

 

 

A les 14.00 h. tots cap al pavelló per dinar. I quin dinar!!! Un menú genial.


Vam donar la benvinguda a nous socis i sòcies. En Marin que, després d’algunes Exprés feia el seu debut amb la resta de socis i sòcies, en Roman i la Montse a la seva primera trobada amb tots, la Núria que venia com a sòcia per primera vegada, la Montse, que s’ho va passar d’allò més bé, en Dani, acompanyat per la seva família i en Ramon i la Vilma.

 

I com tots els aniversaris tenen un pastís.. nosaltres vam tenir el nostre de la mà d’en Sergi el nostre President i del Jaume, vicePresident. Quina sacher!!!

 

 

Amb la millor companyia del món: Enric _alies “chupitos” amb els seus assistents, en Pep i en Josep

 

Tots els socies i sòcies gaudiem de gran moments plegats!!!

 

Havent dinat.. és l’hora dels parlaments. En Sergi ens va fer cinc cèntims d’aquests cinc anys, del que hem fet i, sobretot, del que farem… la seva visió estratègica i del posicionament del Nostre Club dins BMW.

 

Vam tenir un moment emotiu, l’homenatge a Lluís Garcia Torrent, President anterior del Nostre Club. Un agraïment a la seva tasca, il·lusió, dedicació i empenta. Gràcies, Lluís per tot el que ens has donat.

 

Però els homenatges no van acabar aquí. Era el moment dels Motors del BMW Motorrad Catalunya, del col·lectiu que, amb el seu entusiasme, dedicació, passió i ganes fan possible totes les rutes: el GRAN HOMENATGE als Caps de Ruta. De la mà d’en Toni, ara els coneixerem perquè aniran identificats amb el seu polo!!!

 

I aquí els teniu!!! Albert, Jordi, Pep, Ramon, Lluís, Pep, Toni (representat per l’Esme), Sergi, AureaJulian i Toni.. .ahhh i els que no hi eren, Carles Torremilans, Jordi Gaspar, Jordi Raull i Quim Carmona i els que organitzaran rutes el 2023, en Joan Canals, Alfredo Escobar, Jean-François, Toni Huguet, i en Ramon Julià.

 

En Jeff, Cap de Ruta del BMW Motorrad Club França ens va explicar el viatge que ens prepara al 2023. I gràcies a la Polly, que ens va fer de traductora, vem saber tots els detalls

 

I aquest és el resum de tota la feina dels Caps de Ruta aquest 2022.

 

Sabeu també que reconeixem als socis/es que han participat en més rutes? Si!!! De la mà d’en Joan vam saber com funciona.

 

En Jordi Raüll és el motard que ha participat amb més rutes i…. l’acompanyant més activa és la Merche. Ambdós van rebre el seu polo com a RODAMON 2022.

 

Que gran dia i com gran dia.. mereix el millor fi de festa… En Sergi Armentano, gran i jove mag, actiu participant al Super3 i ara en el teatre a Barcelona, ens va posar màgia al nostre Aniversari. Quin jocs!!!

 

I vam comptar amb la col.laboració de dos mags ben especials: la Lucia….

 

I en Jan…

 

Ara, amb la perspectiva d’aquest dia… tinc més i més records.. tantes emocions i coses compartides… Tenim un Gran Club, un Gran Motor de la nostra vida, un Gran Lloc de Trobada amb amics i…. sobretot.. tenim l’estimació del companys!!

 

Gràcies a tots per fer d’aquest dia un Cinquè Aniversari Inoblidable i espero que tots hagueu xalat, fruit i flipat com jo!!! Ja sé que alguns de vosaltres…. ja heu estrenat les vostres copes….

 

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.