Dissabte a Morella

Dissabte a Morella

Per accedir a la galeria fotogràfica cliqueu aquí

Comença un matí de moto, una ruta sota totes les mesures de seguretat. Vaig arribar al punt de trobada, la Fleca Flaqué a les 7.30h. Allà vaig carregar la moto amb l’esmorzar de tots els inscrits a la ruta. Un esmorzar diferent, sota les mesures imposades per la Covid.

Els meus amics anaven arribant al lloc d’esmorzar a les 8,15h.

Des d’allí la ruta s’endinsava cap a l’Almoster i Castellvell, fins a arribar a la Serra d’Almó per una parada per agafar una mica de forces després de camins i carreteres on s’havia d’estar ben atent als entrebancs que anàvem trobant.

 

Una vegada descansats, vam continuar cap a la Fontcalda. Allà vam caminar una mica per gaudir de les meravelles de la nostra terra. Un paisatge increïble que a la tardor mostra la seva esplendor.

I apa, pugem a les motos per començar a fer una altra vegada més carreteres de les que m’agraden. Els socis queden ben parats pels llocs on els faig passar.

 

 

Allà una nova parada i, ara sí, prenem alguna cosa en un bar, ara fora de Catalunya.

 

La nostra ruta ens va portar direcció Castellote on vam “compartir ruta” amb diversitat d’animals que gaudien de la llibertat i que ens van donar algun susto per no topar en ells. Gaudint i rutejant arribem al destí final: Morella, a Castelló.

Una vegada al restaurant a gaudir del dinar al Cardenal Ram: bons àpats, bones converses i la companyia dels amics.

 

 

 

Ara queden els records d’un dia genial, tenint cura de nosaltres i de tots!!!! Fins aviat!!!

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.