Dinar Loteria de Nadal a Mas Passamaner

Dinar Loteria de Nadal a Mas Passamaner

Era un dia per retrobar-nos i celebrar un dinar i quin dinar que vam gaudir al Mas Passamaner, a més a més del dinar, els inscrits a la ruta participem amb dècim o dècims de la Loteria de Nadal que se celebra el 22 de desembre.

 

 

Una petita explicació del Mas Passamaner:

L’Hotel Monument Spa Mas Passamaner representa tot un estil de vida. La forma de vida d’una època inèdita, romàntica, plena de misteris, amants, riqueses, orgulls, passions. En definitiva, una vida plena de vida. La Casa és testimoni d’innombrables anècdotes que traspassen el llindar de la història per convertir-se en llegenda i aquest aire, aquesta “ànima” perdura i se sent tot just a l’entrada de la Casa.
Immersa en els camps agrícoles de la Selva de Camp es troba el senyorial Mas modernista obra del cèlebre arquitecte Lluís Domènech i Montaner. La casa, amb un ampli jardí d’arbres centenaris, planes amb vistes a tota la costa de Tarragona, Cambrils i Salou i al peu de les muntanyes de la Mussara, Albiol i Prades.

Es tracta d’un emblemàtic edifici d’aire noble catalogat d’interès artístic. La seva construcció se situa al final del Modernisme i començaments de l’Noucentisme. Va ser erigit per a Joan Boqué i Reverter (1858-1946), president de la Cambra de Comerç de Reus i fabricant de passamaneria, i del seu ofici la Casa hereta el nom. Va ser el mateix Joan Boqué qui, en ús de l’època, va decidir contractar un gran arquitecte per poder demostrar la seva nova projecció social.
Després de la mort del propietari i de passar per diverses mans, l’any 2001 l’arquitecte de Palència Ángel García Puertas, va adquirir l’edifici, necessitat d’una profunda reforma. L'”amor a primera vista” entre Mas Passamaner i l’arquitecte va ser immediat. El resultat final després de la reconstrucció així ho testifica.

I amb la petita explicació perquè us pugueu situar, vam gaudir d’un magnífic dinar on es va fer entrega del dècim i fer uns sortejos perquè s’assemblés més a les dates nadalenques.

 

Amb totes aquestes delícies vam gaudir del millor i amb molt bona companyia

 

on en finalitzar d’assaborir les postres que ens portaven a uns anys endarrera (gelat dràcula), vam iniciar el sorteig pels participants en el dinar.

 

I el resultat: quatre afortunats guanyadors d’uns Magnums del celler Pallarades del municipi de Puigdelfí.

I com a cloenda d’aquest dia tan magnífic, només queda desitjar-vos,

QUE LA SORT ENS ACOMPANYI
I
MOLT BONES FESTES I FELIÇ 2023

 

 

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.