De rostit argentí al juliol

De rostit argentí al juliol

Podeu accedir a la galeria fotogràfica aquí.

L’estiu té això: bon temps, calor i molta calor. Però gaudint-lo amb els amics i a la fresca és millor!!!!

Vaig organitzar aquesta ruta pels meus amics però degut a un tema familiar, vaig cedir el comandament de la tropa a en Cesc Piella. Estava segur que seria un magnífic co_road leader!!!

Així que, ben aviat, els 36 participants que anaven en moto es van trobar per començar la ruta. I tan aviat que era!!!!!!! A les 8.15 ja estaven tots llestos per començar, 22 motos preparades!!!!!!!!

Des de Vic van anar cap a Manlleu i Olot per arribar a Beget a fer una parada per esmorzar. Truites, entrepans, botifarres….

Una estona més per comentar la primera part de la ruta. La segona part els ha portat cap a Molló, Coll d’Ares, Camprodón, Ripoll i Ribes de Fresser . I acompanyants d’un nou amic: el dro de’n Carles Torremilans.

default

L’última etapa del dia era la Collada de Toses: revolts, asfalt perfecte i una parada al cim per repostar liquids.

Cap a les 13.45 han arribat a Talltorta. Una ruta preciosa, amb revolts i molt bon ritme.

Allà esperaven en Jaume, la Rosa Maria, la Lydia, l’Eli i l’Albert, en Josep i la Conxi i en Lluis i l’Aurea que van pujar en cotxe.

Els participants s’han pogut posar roba còmoda per anar a prendre l’aperitiu.. tot ben regat amb cervesa ben freda i bons vins.

Una estona ben llarga… per que s’han fet les 3 que ens cridaven per dinar… i mireu quina pinta feia la taula al jardí!

I, llavors… les esperades carns argentines, amb guarnicions de verdures, amanides i patates.

Recordo el rostit de l’any passat en que nous amics es van afegir a la nostra família. Aquesta vegada….. no tenia de ser menys. I… a més a més… una nova amazona: la Wilma ha fet el seu debú amb la seva GS1200…

Aixi que, benvinguts a Josep, Wilma, Miquel i Jordi!!! Us esperen un munt d’aventures

Bé, malgrat no he pogut acompanyar-vos… sé que us ho heu passat molt bé. Gràcies a tots per les vostres trucades, whatsups, missatges i aquest video que em va emocionar molt.

Apa tropa, fins la propera

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.