De passeig pels Pirineus

De passeig pels Pirineus

Podeu accedir a la galería fotográfica aquí

Una vegada més, i serán més i més, la Val d’Aran ens deixa boca-badats!!!!!!! No ens cansarem de visitar-la, de recòrrer les muntanyes de l’Ariege i de compartir-ho amb tots.

I aquest any… amb la novetat de tornar a portar a l’Aurea a la meva moto. No us espanteu, un tema tècnic va deixar a la petitona del club dormint al garatge. Però mirem-lo positivament, tenim videos filmats en marxa!!!!!!!!!!!!!

El divendres ens vem trobar a EL CIERVO. Aquest hotelet és tan especial per nosaltres i cada any, la Chus es supera amb els seu sopar.

Platets, montadets, tapetes…. Ben cuinat amb tot el carinyo de mon.

Al matí, quin inoblidable esmorzar!!!!!!!!!!

Aixi que, engegem les nostres motos i comencem la ruta

Un dia radiant ens esperava, en alguns moments amb aquells núvols enganxats a les muntanyes que feien el paisatge pirinenc més de tardor, pero amb una temperatura que va anar del 14 al 26 graus!!!!

La ruta ens ha portat pel Col de Menté, Col de Portet i d’Aspet, Col de Core, Aulus Les Bains i el Col d’Agues. Hem fet una parada al Col de la Core. Adalt ben emboirat i núvol, pero veiem la vall estava totalmente assolejada.

El seguit de cols, revolts, muntanyes i corbes ens va portar a l’Estang de Lers, a França. Per primera vegada, hem pogut dinar a la Terrassa admirant les vistes!!!!!!!

Ben dinats, hem enfilat cap a Massat, Alós, Luzenac, Col de Portet, d’Aspet i el Col de Menté. Un recorregut de 132 quilòmetres per arribar a Vielha amb una parada per l’ultim café.

Aixi que, cap a les 6 hem arribat. Una estoneta de descans, xerrades ambs els amics i cap a l’Era Coquela. Mare de Deu!!!!!!!!!! Quin sopar!!!!!!!!!!!! I quina olla aranesa!!!!!!!

Allà hem celebrat que en David feina anys…. Bé no gaires…. I ens ho hem passat d’allò més bé.

Ha estat un cap de setmana fantàstic, ple de grans moments, sopars plegats, carreteres increibles, i molt bon rotllo per part de tota la tropa. Sou una colla estupenda!!!!!!!!!

I, per que tots ho recordem, aqui teniu el video que en Lluis Alcobé ens ha preparat. Sí!!!!!!!! Som així!!!!!!!!!!! Gràcies a tots per continuar fent més i més gran aquest club.

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.