De la ma de’n Verdaguer

De la ma de’n Verdaguer

El dia 2, 20 amics ens vem trobar per fer una ruta matinal i gaudir d’un dia genial amb solet i temperatures moderades.

Al mati, un passeig per la carretera de la Conreria, Sant Feliu de Codines, Moia i…. la gran sorpresa, veure Collsuspina nevat.

Des d’allà, cap a Folgueroles a la Casa Museo Verdaguer, a on de la ma de la Gibet vem conèixer la història del nostre gran poeta: religió i poesia en el mateix esprit.

Una ruta tranquila, gaudint dels paissatges, un passeig!!! Gràcies a la col.laboració d’Antoni Toré podem reviure les emocions del dia. Podeu clicar en la imatge o visitar el nostre canal de YouTube.

Per redescobrir Verdarguer vem demanar a la Gibet que a la plaça Major de Folgueroles ens recités uns dels poemes més dolços i tendres del poeta català, 

Per què canten les mares

És una denúncia de les condicions socials imperants quan no hi havia estat del benestar ni seguretat social; un recordatori del fet que, tot i la crisi, vivim encara molt millor que com van viure els nostres besavis. És també una reivindicació de l’amor maternal i una resposta a aquells que encara ens diuen que no els agafem a coll i els deixem plorar.

I tu cantes? Valga’m Déu!

Vols que ma pena s’ignore?

Per què cantes, amor meu?

Perquè el nostre fill no plore.

Des d’alla, caminant i gaudint del carrer Major de Folgueroles vem arribar al Restaurant Bardaguer on esperavem amb el seu menú degustació!!!!!!!! I quin menú!!!!!!! Quin corball, bacallá, magret, tiramisu, tatin i .. les seves carns…. Segur repetirem!!!!

Un dia genial, amb cultura i bona gastronomia i donant la benvinguda a dos nous socis, en David i l’Afredo. Espero que us ho hagueu passat d’allò més bé i ens veiem a la Calçotada.

Galeria fotogràfica

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.