Crònica d’una Il.lussió

Crònica d’una Il.lussió

Quan el passat 17 de noviembre vem decidir crear aquest Club pensàvem que formariem una gran família d’amics i companys. Una família que ens portés alegries, il.lussions i mots quilòmetres plegats.

En aquests dos mesos, hem aconseguit l’anomenament de BMW Official Club, hem registrat el nostre Club el 7 de desembre, hem posat en marxa els nostres canals de Facebook i Instagram i hem activat el nostre web. A data d’avui som ja 80 socis, donant suport a aquesta iniciativa.

Aixi que, amb aquestes dades ens hem plantat el dia 20 de Gener. Un dia que marcarà una fita en el BMW Motorrad Club Catalunya. 34 Motos i 50 persones ens vem trovar per començar un camí ple d’aventures.

La ruta es va iniciar a Caldes de Montbui. Vem sortir per endinçar-no per Orista, Olost i arribant a Perafita a esmorzar

 

Després d’esmorçar, cap a Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Bartomeu del Grau fins a la C-25. A partir d’aqui, vem deixar la C-25 a Centelles per anar en direcció Sant Quirze de Safaja i Sant Miquel del Fai.

 

Pero el nostre Gran Dia Inaugural no va acabar al matí. Teniem de posar un colofó per recordar. 74 amics vem compartir un sopar a la Fonda Europa de Granollers.

 

Tot van ser converses, rialles, comentaris sobre vivències passades i molts projectes de futur: rutes, quilòmetres i fer, entre tots, que el nostre esprit de Club Obert, Divers i que aposta per la col.laboració amb altres Clubs sigui la nostra senyera.

Vem retrobar amics que feia temps que no veiem, vem acollir d’altres que ens volien conèixer i vem fer possible el nostre somni: BMW Motorrad Club Catalunya. Comencem un cami i la trajectòria la construirem entre tots.

Fem un brindis pel que viurem, gaudirem i compartirem. Siguem fidels a aquest esprit i continuem sent com SOM!!!

 

 

Galeria Fotogràfica

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.