Crònica dels Desconfinaments

Crònica dels Desconfinaments

Per accedir a la galeria fotogràfica cliqueu aquí

 

Després de tots els caps de setmana quedant-nos a casa, cuidant-nos i cuidant-vos ara és el moment de sortir i retrobar-nos. Això és el que vam fer el dissabte!!! I quin dissabte!!! Dos grups, un a la zona Barcelona i l’altra a Tarragona, vam engegar les nostres BMWs per un matí genial.

 

Barcelona, Cap de Ruta, Jordi Gaspar

En primer lloc, 28 amics de la zona sanitària de Barcelona (nord, sud, Barcelona, Garraf i Alt Penedès) ens vam trobar per gaudir d’un matí plegats. El meu debut va ser fantàstic, amb molts de nervis per l’emoció de portar tanta colla darrera, però tenia en Cesc, el Cap de Caps de Ruta que em va ajudar moltíssim i en Joan Canals que va organitzar l’àpat.

 

 

A les 8.30 vaig començar a rebre als meus amics a la Benzina de “La Pava” a Gavà.

Tres de les nostres quatre amazones van poder rodar juntes, quin goig veure-les. En Josep Lluis Giménez es va estrenar amb la seva 1600!! I en Lluis Pascual ens va venir a conèixer.

 

Puntuals, a les 9 del matí, motors en marxa i cap al Garraf. Les 22 motos, alineades, a bon ritme vam recórrer els revolts de les carreteres de la zona, per arribar a l’Alt Penedès. Quin munt de carreteres regirades, revolts i espais desconeguts per mi envoltat de vinyes.  Vam fer un tomb pel Massís de Garraf, Plana Novella, Olivella i cap pantà de Foix. Després ens vam dirigir cap a La Munia, La Bleda i Torrelles de Foix.

D’allà cap a Mediona per una carretera que no figurava en Garmin fins a les Cases Noves de Can Pardo.

Allà ens esperaven en Joan Canals I la Glòria que ens teniem preparat un superesmozar al Restaurant km.0

Quin esmorzar!!! Taula d’embotits, torradetes calentes amb brie, botifarra i sobrassada… i com no, postre de músic.

 

 

 

I per un gran dia, un gran video gràcies a en Lluis Alcobé, amb merescut homenatge a en Pau Donés que ens va deixar aquesta setmana.

 

 

Xerrant, rient i pensant tot el que viurem aquest 2020. Jo ja espero poder organitzar una nova trobada i us agreixo molt m’acompanyèssiu en aquest debut.

Tarragona, Caps de Ruta, Alfredo Escobar, Antoni Toré, Llorenç Bordas i Quim Carmona

Quina tropa!!! Una part dels Caps de Ruta “Un arròs al Delta” vem sortir per realitzar la ruta i comprovar l’estat de tot. Us ben assegurem que tot està organitzat i amb molta il.lusió de preparar aquesta gran sortida pels nostres amics.

 

Hem anat passejant per les carreteres que recorrerem i…. fent el passeig en barca que us hem promés.

Però nosaltres ens hem estirat més que els nostres Companys de Barcelona, hem pogut dinar plegats, donat que eren 5 i podíem estar en un restaurant. Us deixem algunes fotos per què aneu fent boca del que dinarem el dia 25 de juliol.

 

Ja som 50 socis en aquesta trobada!!! Estem molt contents de la rebuda a la nostra primera ruta i esperem que tot surti NIQUELAT!!!

 

____________________________________________________________________________________________________

 

Veieu quin dissabte hem passat? Quines ganes de moto I de veure’ns? Ara aviat avançarem a fase 3 i el 21 de juny podrem moure’ns a més llibertat.

 

Tots els Caps de Ruta d’aquest dissabte ens ho hem passat d’allò més bé. Ara a seguir pensant que TOT ANIRÀ BÉ I que el segon semestre del 2020 estarà ple de noves trobades.

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.