Coneixent com funciona el Bus

Coneixent com funciona el Bus

Quan vem visitar fa uns mesos el Centre de Control de TMB a la Sagrera vaig pensar, per què no fer el mateix amb el centre d’autobusos? Doncs sí, després de comentar-lo amb l’equip directiu de TMB, el centre de Control d’autobusos ens va obrir les portes als 29 socis del nostre Club el dissabte dia 15 de desembre.

Ben puntuals, a les 10.00 del mati, en Ramon Bacardí (Director General d’Autobusos), l’ Albert Fonseca (Director de Tecnologia) i en Paco Giménez (Cap de Sala del Control del Centre) ens van rebre a les cotxeres de TMB,  al carrer Joan Brossa, per acompanyar-nos fins a la Sala de control.

 

Allà, ens van explicar amb tot el detall, com funciona la xarxa d’autobusos de Barcelona, com controlen els horaris, desplaçaments i incidències.

 

Sabeu que, tots el autobusos porten sistemes de comunicació amb el centre i que cada 4 minuts es fa una trucada per monitoritzar-los? Així poden adelantar o endarrerir les arribades a les parades, ajustar els horaris i aconseguir els seus nivells de fiabilitat.

 

Tots ens vem quedar meravellats del sistema de transport de Barcelona. Som referents a nivel mundial i estem assesorant a altres ciutats com Mexic, Dublin, Viena…. L’equip de TMB internacionalitza la seva activitat i posa el seu coneixement i experiencia a l’abast d’altres païssos.

 

Ha estat una matinal diferent, hem pogut coneixer el entramat de processos, sistemes i analisi que TMB realitza per aconseguir donar el millor servei a tots nosaltres. Segur que la propera vegada que veiem un autobus rutejant per la ciutat pensarem en tot el que fa que sigui alla!!!

 

A més a més, he tingut l’oportunitat de retrobar-me amb bon companys i amics, amb els que vaig compartir molts moments quan treballava a TMB.

Espero que tots hagueu gaudit tant com jo d’aquesta activitat i ens veiem ben aviat!!!

 

Galeria Fotogràfica

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.