Celebrem el nostre II Aniversari

Celebrem el nostre II Aniversari

Per acceder a la galería fotográfica cliqueu AQUÍ

Quan vem començar a organitzar com ens agradaria celebrar el nostre aniversari, vem pensar en fer un event emotiu, entranyable, que ens fes sentir més i més part d’aquest projecte que vem iniciar al 2017 i orgullossos de pertànyer al nostre BMW Motorrad Club Catalunya.

El nostre Club uneix a persones molt diferents, però amb el mateix esperit d’amistat i companyerisme. I aquest esperit s’esdevé una realitat quan som solidaris socialment. Coincidint amb la Celebració del Nostre Segon Aniversari el nostre Club ha realitzat una donació a l’Associació Polseres Candeles perquè estem convençuts que la investigació és l’única via d’esperança per tractar el càncer infantil.

La candela que, com a socis solidaris ja portem, ens farà sentir que el Club al qual pertanyem és SOLIDARI. Portar-la ens identifica com a membre d’aquesta gran cadena solidària per a la investigació del càncer infantil.

El matí va començar amb la trobada al Monestir de Poblet per fer la visita guiada i privada a Poblet. Primers moments de trobades i abraçades!!!

I, som-hi!!! Cap al Monestir de la ma de la Montse.

L’entorn del Monestir de Poblet és un indret de valor incalculable, bressol de la nostra cultura i esperit del nostre país.

Un passeig per la història… amb els nostres amics

Acabada la visita, tots cap a Villa Engracia per gaudir de les primeres xerrades i de la copa de benvinguda d’escumós CorPinnat del nostre soci Xavi Huguet.

Hem tingut temps de xerrar i de retrobar-nos amb vells amics…

I ara sí, a les 14.00h hem picat a la porta de la capella per entrar al nostre espai privat.

La capella ens ha rebut amb música a tope!!!!!!!!!!

I com ha estat el nostre aniversari!!!! Hem  tingut el nostre pastís

A més a més, la Conxi ha celebrat amb tots nosaltres el seu aniversari… la xocolata no ha durat gaire… ens l’hem crospit desseguida.


I, per totes les dones d’aquest Club, gràcies pel suport, carinyo i il.lusió en aquest projecte!!!!!!!!!!!

Llavors va venir el moment dels parlaments, moment per saber més sobre el Nostre Club, el que som, fem i farem de la mà de l’Aurea i de’n Sergi, el nostre Secretari.

Per arribar a una de les grans fites de la tarda, l’homenatge als 26 Road Leaders que formen el colectiu que fa possible que gaudim de rutes, dinars, estades i experiències, de la ma del Cap dels Roads Leaders del BMW Motorrad Club Catalunya, Cesc Piella

En Lluis ha fet la cloenda, agraint a tots l’energia, l’entusiasme i el bon rotllo que desprenem!!!

Per tancar amb el resum del que hem viscut aquest 2019, gràcies a en Lluis Alcobé.

Ha estat difícil plasmar en un petit resum tot el que vem viure, tota l’emotivitat, l’alegria, les rises…. Però hi ha una cosa que no ha estat gens i gens complicada: sentir que el Nostre Club creix amb persones, vivències i nous amics. Un futur prometedor que ens encoratja a continuar fomentant l’orgull de pertenença al BMW Motorrad Club Catalunya.

Gràcies a tots per seguir formant part d’aquest somni!!!!!!!!!!!! I comença el compte enrera pel 2020.

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.