Camprodon Mon Amour

Camprodon Mon Amour

El Pirineu català no deixa de sorprendre’m, es per això que cada vegada que organitzo la ruta Camprodon gaudeixo més i més del cap de setmana. Els paisatges, l’entorn amigable i càlid que ens ofereix El Grèvol i la gastronomía de tots els àpats fa, d’aquesta trobada, un moment entranyable per mi i per la Rosa Maria.

El divendres a mitja tarda van començar a arribar els nostres amics. Desprès de les salutacions i primeres cerveses vem sopar molt bé: caneló de camagrocs, rissoto de ceps i un munt de varietats excel.lent.

El dissabte, a les 08:00 del mati i encara amb la panxa plena, vem gaudir d’un esmorzar que no tenia res a envejar al sopar, i a les 09:00 puntualment, amb els dipósits plens, arrancavem per gaudir d’una bona ruta.

Per calentar motors, uns pocs quilòmetres d’enllaç per seguidament, endinsar-nos en el Coll de Capsacosta i la collada de Santigosa.

Vem anar bordejant Olot i per una carretera de corbes ràpides, ens vem dirigir cap a Banyoles. Una mica abans d’arribar vem fer una paradeta per un cafetó.

Des d’alla vem bordejar Banyoles, creuant el riu Fluvià (cosa que no teniem gens clar degut als aiguats dels ultims dies) i per Galliners cap a Beuda per una carretera GS molt estreta, amb paelles i una mica bruta degut a totes les deixalles dels aiguats.

Un cop a Beuda vem anar cap a Castellfollit de la Roca, Oix, i per una tram preciós cap a Beget, i des d’ací a dinar a Rocabruna on ens esperaben Lluis i Aurea, Lluis i Lydia i Jaume i Mercé que es van desplaçar en cotxe.

I despès de dinar, cap a El Grèvol, per descansar i encarar un nou fantàstic sopar i copetes tot petant la xerrada.

 

Diumenge al mati teniem ruta preparada per tornar a casa però la boira va fer que decidissim tornar directament. Osia, que ens queda una asignatura pendent per la propera edició de Camprodon…. 4 d’Octubre 2019

 

Si faig balanç em quedo amb 215 km de ruta de corbes, paisatges preciosos i conducció segura, un bon dinar a Rocabruna, l’allotjament al fantastic hotel El Grèvol, els bons i copiosos àpats i, sobre tot, la companyia.

Gràcies a tots per compartir amb la Rosa Maria i amb mi aquest meravellós cap de setmana.

 

Galeria fotogràfica

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.