CalçoCatClub 2024

CalçoCatClub 2024

Per accedir a la galeria fotogàfica cliqueu aquí.

 

Doncs si, ja podríem dir que la CalçoCatClub s’ha convertit en un clàssic exitós, bé sigui per la gran participació de socis i sòcies i també per la superació any rere any dels llocs on les he fet, enguany ha tocat fer-la a un lloc idíl·lic, al Mas Bell (el Milà), on tothom va quedar més que enamorat, bé sigui per l’entorn, com l’atenció en el servei i la calçotada en conjunt.

Un petit tastet de què va ser aquesta CalçoCatClub:

El lloc de trobada i sortida enguany, era a Mas Pagès al municipi de Rodonyà, la Roser i el Fran, van fer nit el divendres, ja que venien de bastant lluny, ni més ni menys de Maçanet de Cabrenys.

L’esmorzar era lliure, però quasi tothom va agafar forces abans de fer la ruta de 168 km, per on passaríem per les comarques de l’Alt Camp, Conca de Barberà, l’Urgell, les Garrigues, Priorat, Baix Camp, per tornar a l’Alt Camp a Mas Bell.

La ruta en si, va ser en diversitat de ferms, inclòs “gravilla“, amb alguns sobresalts, però en cap incidència a remarcar i distreta en revolts i paisatges.

Després de quasi dues horetes de ruta, tocava fer una paradeta de 45 minuts, per poder descansar o bé prendre algun refresc, ja que el dia començava a intensificar la calor (al març).

Una vegada descansats i refrigerats, toca tornar a pujar a les BMWs, per fer el tram final d’una hora de recorregut, on entrarem a la desconnexió total a Mas Bell.

Ens esperen per fer-nos la benvinguda i oferir-nos un aperitiu.

Tot seguit, amb l’aperitiu a la mà, passem cap a l’espai on faríem un petit pica-pica per anar fent boca.

Passem a menjar els calçots i quins calçots, acompanyats amb una bona salsa i acompanyats amb porrons de vi, quin goig feia aquesta taula, bé sigui per l’àpat, però especialment per l’aplec de socis i sòcies amb un molt bon ambient de germanor.

Una vegada acabats de menjar els calçots, passem cap a l’interior, on allí continuarem asseguts menjant l’exquisida carn amb les seves carxofes i els fesols del ganxet, el botifarró negre amb la llonganissa, les seves postres, taronja amb sucre i crema catalana amb un brindis de cava per tothom i acabant amb entrega d’un petit detall per tots els participants.

A més a més, teníem la presència d’unes relíquies en el món de la marca bàvara, unes BMWs clàssiques i ben clàssiques.

Fet aquest petit resum, agrair a tots i totes els assistents a la ruta i per fer possible que tot surti sobre l’esperat.

Ens veiem a la següent, salut i gas.

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.