CalçoCatClub 2023 a la Masia Cal Ganxo

CalçoCatClub 2023 a la Masia Cal Ganxo

Bé, no sé si començar pel principi o pel final en veure les cares de satisfacció, agraïments i felicitacions dels socis i sòcies del BMW Motorrad Club Catalunya per la ruta que els hi vaig preparar.

 

 

Comencem!

Malgrat les previsions meteorològiques que hi havia pel dissabte, Pla VENTCAT i Pla Alfa per risc d’incendis, vam poder gaudir de la ruta sense ensurts, amb algunes bufades de vent d’uns 90 km/h.

 

Tots els socis/es que fèiem la ruta en les nostres BMWs ens hem trobat a les 8.30 h al bar restaurant Dos Roses: un total de 23 motos de diferents indrets de Catalunya, puntuals sortíem a les 9 h.!!

 

 

Teníem davant nostre 261 km fins a arribar al restaurant per degustar una magnífica i exquisida calçotada… 261 quilòmetres plens d’aventures.

Anem direcció Botarell per arribar a l’embassament de Riudecanyes, on d’allí començem a agafar carreteres poc freqüentades i camins rurals transitables fins a arribar a Pratdip on, des d’aquest indret, arribem ben bé arran de mar.

 

I rutejant, rutejant… una aturada al bar restaurant Sant Jordi de Rasquera per esmorzar i agafar forces per arribar a la Calçotada. Això sí, amb l’ajuda de les bufades de vent que hi havia per les Terres de l’Ebre.

 

Una vegada ben servits, comencem un altre tram amb varietat de ferms, tombs i més tombs, riu, pujades, baixades… fins a arribar al municipi de Siurana, on fem una segona parada.

 

Ens quedava l’últim tram fins a arribar a Cal Ganxo (Masmolets). Allà ens esperaven 17 socis/es més i 4 motos que venien de gaudir d’una ruta llarga i que no volien perdre’s la calçotada: Un total de 27 motos i 48 socis/es. 

 

 

Arribem a l’hora prevista i ara sí, tocava gaudir d’una calçotada “BRUTAL”

 

Només us puc agrair la vostra assistència i tot el bon ambient creat entre tots perquè aquest dia hagi sortit tot rodo i ben rodo. I ens hem emportat un regal!!! Vull agrair a l’Eli el seu suport i el seu somriure que mai m’abandona!!!

Així que, brindem per tot el que hem viscut i estigueu ben atents que ja tinc tot a punt per a l’edició 2024. Serà una Calçotada-Experiència.

 

CalçoCatClub Forever!! Gràcies per tot

 

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.