CalçoCatClub 2022.. per fi!!!

CalçoCatClub 2022.. per fi!!!

Per accedir a la galeria fotogràfica cliqueu aquí.

I per fi!!! La CalçoCatClub. Dos anys d’espera, dos anys desitjant tornar a gaudir d’aquesta trobada tan tradicional.

Després de tots aquests mesos de sequera aquesta setmana tocava estar pendent de la llevantada prevista pel dissabte. I caram!!! no va fallar: aigua, aigua i més aigua, però 20 motos de les 36 inscrites a la ruta ens vam envalentir a fer una ruta ben remullada.

 

A les 9.05 h vam iniciar la ruta sortint de la Bisbal del Penedès direcció cap a les comarques de l’Alt Penedès, Anoia, la Conca de barbera. Aigua en teníem i al municipi de Forès vam fer una paradeta al restaurant Mirador de Forès que ens van rebre de la millor manera per prendre algunes begudes ben calentes.

Després d’haver fet el descans i posar quelcom ben calent al cos, vam retornar a les motos per seguir el que estava previst a la ruta.

A partir de llavors, ja no teníem tanta pluja, però el terra estava ben mullat. Una nova aturada ràpida per fer-nos unes fotos amb els espantaocells.

Reprenem la ruta per arribar al municipi de Vistabella on ens fem una foto de grup a la coneguda església.

 

Solament 5 minuts ens quedaven per arribar al restaurant Ca Vidal. Allà ens esperaven la resta de socis inscrits a la CalçoCatClub. Llavors… comencem a gaudir de la calçotada.

Bons calçots, bones carxofes, carn a la brasa i una colla de nous amics que ens van venir a conèixer: Mario, Xavi i Manu, amb Montse, Yolanda i Carme.

Ara queda fruir del record d’un dissabte genial i us agraeixo a tots la vostra participació i alegria durant tota la jornada. Fins ben aviat.

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.