Cal Torru… ruta i arròs de muntanya

Cal Torru… ruta i arròs de muntanya

Per accedir a la galeria fotogràfica cliqueu aquí.

Això d’anar en moto és genial… i fer-lo amb els amics…. De pel·lícula.

I de pel·lícula ens ho hem passat a la Ruta.

El dissabte al matí un grup de socis molt valents han vingut cap a Bolvir per la segona Trobada de Cal Torru a la Cerdanya. Cap a les 9 tots anaven arribant al Restaurant.

 

I quina sorpresa!!!!!! La Natàlia i jo teníem unes samarretes preparades com a obsequi de la ruta. Els nostres amics se les han posat de seguida, no volien esperar al dinar.

 

Un cop canviats a les 10h sortíem ben contents, ens espera un dia ple de carreteretes plenes de revolts.

Agafem la nacional direcció la Seu d’Urgell, trenquem per Alàs i cap a Tuixent amb un asfalt genial. A Gósol paradeta per hidratar-nos, estem gaudint d’una ruta xula xula .

 

Ara ens dirigim a Coll de Pradell i fem una aturada a Vallcebre. Allà ens espera el jaciment de dinosaures més ben conservat de la península. Ens hem fet una foto de grup i cap a Castellar de N’hug i coll de Merolla ,

Gaaaaaaas a les nostres BMW que la gana ens colla i ja somiem amb les cervecetes que ens esperen a Cal Torru.

 

A les 2;30 arribem!!!!, i tenim el dinar preparat per l’equip del restaurant. No ens ha mancat el meravellós arròs de muntanya de la Natàlia i una altra sorpresa: la crostata!!!

 

A més a més un nou amic s’ha afegit a la nostra gran família: en Jordi Jorba.

 

I gràcies a en Michele, la tornem a viure plegats!!

 

Bon dinar, bona conversa i moltes rialles, no es pot demanar més . Ara tocarà esperar a l’any vinent per compartir amb tots els amics la següent ruta de Cal Torru.

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.