Ben perfumats… ruta de la Lavanda

Ben perfumats… ruta de la Lavanda

Solament els Road Leaders sabem de l’esforç i il.lussió necessaris per organitzar una ruta, I si aquesta es lluny de casa… encara es més complicat. Escollir els millors hotels i restaurants, carreteres que solament figuren en alguns mapes, esperar que la Lavanda estigui en el seu esplendor i verificar uns dies abans la ruta a on trobarem els paissatges mes liles….ha estat tota una odisea.

Un repte que ha fet… que la ruta de la Lavanda hagi estat meravellosa !!!!!! Malgrat algunes voltes que hem fet, malgrat alguns revolts i canvis de sentit … com molts de vosaltres heu dit: que bé es anar en moto, que bé es descubrir nous llocs i que bé ens ho passem plegats.

 

Els 18 participants ens vem posar els nostres vestits de moto i cap a França. Temperatures altres que ja preveiem. Ens vem trovar a Fontaine de Vaucluse a l’Hotel Restaurant Du Parc, per passejar per aquest enclavament tan encantador I gaudir d’una estona plegats abans de sopar.

 

Un sopar al jardi, al costat del riu, ben regat pels vins de la zona i gaudint de la gastronomía.

El matí del dissabte ens va rebre a 20ºC!!!!!!!!!!!! Així que a les 8.30 ja estàvem pujats a les nostres motos per anar cap a la Abadia de Senanque, l’enclavament més fotografiat de la ruta de la Lavanda.

Una estona per gaudir de l’entorn i tornem a pujar a les motos, per seguir descobrint més camps de Lavanda. Per carreteres estretes, agafant innumerables desviacions, ens anavem endinsant per camps i camps de Lavanda.

 

Però, en un moment deteminat, vaig agafar un trencall que ens va portar al lloc més impressionant de tot el dia. Un camp grandiós, tot florit!!!!!!!!!

I d’allà, una altra de les perles del dia, la pujada al Mont Ventoux. Acompanyats de ciclistes vem fer l’ascensió per disfrutar d’un paisatge increible i a 17ºC!!!!!

DCIM100DRIFT

 

Una estoneta per un cafetó i cap al dinar. No sabiem que ens trobariem…. El restaurant estava en mig de les vinyes i envoltat de camps de Lavanda. Però va ser tota una sorpresa!!!!!! En Sigi i la Vanessa ens van rebre a casa seva, amb una amanida de tomàquet del seu voltant, figues collides una estona abans i un peix i una carn exquisits!!!!!!!!!!!!!!!!

I d’allà, seguint gaudint del camps de Lavanda per arribar cap a les 18h a l’hotel Domaine dels Oliviers. Temps de descans a la piscina i sopar plegats!!!!!!!!

 

 

Pel diumenge una ruta cap a les Gorgues d’Ardeche… però el GPS estava resacós de la nit anterior i ens van fer donar algunes voltes.

Així que, curvetes, l’últim refresc plegats i cap a casa, amb temperaturas que superàven els 35ºC. 1200 kms de ruta.

Ha estat fantàstic compartir aquest cap de setmana amb tots vosaltres, malgrat alguns “requiebros” per les carreteres i de patir per haver perdut de vista a l’Aurea i els seus mosqueters una bona estona, estic content del resultat. Gràcies a tots pels vostres comentaris sobre la sortida i de recollir les vostres impressions de que us ho heu passat molt be. Aquest era el meu objectiu!!!!!!!!

 

 

Galeria Fotogràfica

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.