Aventura RodiBook 2020

Aventura RodiBook 2020

Per accedir a la galeria fotogràfica cliqueu aquí,

Que bo és poder rodar en bona companyia, bon temps i per carreteres de corbes. Una colla de socis del Nostre club ens vam inscriure a la RodiBook 2020 I cap allà vam anar.

 

 

Tot un luxe de cap de setmana que va començar el divendres amb una trobada per esmorzar a Pons.  En Carles, Quim, Toni i l’Alfredo vam iniciar el finde de la Rodi.

RodiBook és un esdeveniment motociclista no competitiu per carreteres obertes al trànsit pel Pirineu català, aragonès i francès. L’itinerari és “sorpresa” i canvia segons l’edició. El participant ho descobreix amb l’única ajuda d’un llibre de ruta, el RodiBook, havent de passar pels punts de control establerts. Quilòmetres, carreteres, ports de muntanya i moltes corbes per gaudir d’un entorn únic amb amics.

Després d’esmorzar, un munt de kms divertits per anar a parar a un fantàstic restaurant, La borda Ignasià i fer una mica de off-road de la mà de en Toni.

 

I apa… cap a Vielha, recollir documentació i descansar que demà ens toca aixecar-nos ben aviat.

Per fi!!! Arriba dissabte i a les 6 del matí ja a la moto.

 

Per davant 14h de ruta de 711 km complicats.  Molta graveta … ..carreteras trencades … i la dificultat del Roadbook.

L’organització oferia dreceres .. però no eren per a nosaltres .. ruta al 100% .. amb trams més a prop d’un offroad que d’un Onroad.

I ho hem aconseguit!!!! Els quatre hem assolit la fita.

 

Ha estat increíble, hem gaudit, rigut, cansat i…. ….

 

I aqui els teniu!!! En la seva aventura!!!

 

 

ja pensant en tornar al 2021!!!

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.