Un passeig pel sud-est de la France

abril, 2019

201905abr(abr 5)8:01 pm07(abr 7)10:01 amUn passeig pel sud-est de la France8:01 pm - 10:01 am (7) Hotel Gorgues du Tarn, Florac, France Road Leader: Lluis Garcia Torrent

Detalls de la sortida

Atenció sortida limitada a 14 motos

 

I aquesta vegada, anem cap al sud-est de la France!!! En Cesc Piella i jo organitzem aquesta ruta per carreteres franceses, una sortida motera, motera, amb moltes corbes i quilòmetres. Un cap de setmana de plena aventura, per carreteres increibles per gaudir d’aprop de 1.100 quilòmetres.

 

 

La nostra proposta es sortir dissabte des de l’hotel Tramuntana de la Jonquera _el qui volgui pot venir a dormir el divendres _heu de fer la reserva directament a l’hotel_ i nosaltres organitzarem un soparillo tots plegats.

El dissabte, ben aviat començarem l’aventura. La ruta ens portarà a gaudir pels departaments d’Aude, Pyrénées Orientals, Gard, Hérault, Ariège i Haute Garonne. I, molt especial, l’entorn de les Gorges du Tarn, un indret increible per admirar paisatge i revolts.

 

 

El dinar el farem en ruta, a Ganges, molt aprop de Saint Laurent Le Menier, al restaurant Auberge des Gorges de la Vis on, en un enclavament molt bonic, podrem gaudir de les seves viandes cassolanes.

 

Arribarem a Florac, un lloc preciós, al cor del Cevennes National Park, per aturar-nos per sopar i dormir. L’hotel Gorges du Tarn ens acollirà per degustar la meravellosa cuina del restaurant l’Adonis.

 

Diumenge al matí, a bon ritme, farem les meravelloses Gorges du Tarn, per arribar a dinar a Laucune, al restaurant L’elixir de jouvence. Bon dinar i molta conversa.

Per la tarda, havent dinat, tornarem cap a Catalunya. Us garantim un cap de setmana ES-PEC-TA-CU-LAR!!!!!!!!!!!!

 

Data

5 (Divendres) 8:01 pm - 7 (Diumenge) 10:01 am

Lloc

Hotel Gorgues du Tarn

Florac, France

Road Leader

Lluis Garcia Torrent

No hi ha comentaris

Disculpa, els comentaris estan tancats ara mateix.

X