Aromes de Lavanda… a Catalunya

juny, 2019

201915jun8:07 am8:07 pmAromes de Lavanda... a Catalunya8:07 am - 8:07 pm Lleida, Lleida Road Leader: Julián López

Detalls de la sortida

En Julián ens prepara una ruta més que especial per veure els camps de Lavanda……. aquesta vegada a Catalunya!!!!!!!

El dissabte 15 de Juny passejarem pel nostre país per arribar a gaudir d’una experiència molt especial a Lleida. Els camps de Lavanda catalans ens esperem a Aromes de Can Rosselló, un lloc per gaudir de la Lavanda i de moltes més coses que us anirem explicant.

Aromes de Can Rosselló és una empresa dedicada al cultiu ecològic de lavanda, pioner a Lleida ciutat. Neix ara fa vora tres anys, com una iniciativa familiar de pagesos de l’Horta de Lleida. Més de 22.000 plantes, en unes 3 hectàrees, donen fruit a uns 180 litres d’oli essencial o aroma natural, destil·lat de manera natural a través de la tècnica de vapor.

 

 

Actualment l’empresa està en procés de creixement creant marca pròpia en el món de la cosmètica natural, productes per al benestar, i amb visió de crear una línia de productes alimentaris. Tot sota una cultura empresarial basada en productes de qualitat, ecològics, de proximitat i socialment responsables.

Farem una visita guiada on ens explicaran la història que hi ha darrera d’Aromes de Can Roselló. Podem passejar pel camp, fer-nos fotos i viure la natura ben a prop.

David Molina, 32 años, Lleida. El recuerdo imborrable de un buen postre - 880x

David Molina, xef del restaurant Sheyton ubicat a Lleida i guanyador del programa televisio “Deja sitio para el postre” será l’encarregat de preparar el dinar. Un menú amb productes de proximitat i km0 que es durá a terme en l’incomparable marc del camp de la lavanda amb la Seu Vella com imatge de Fons.

MENU

Pa amb tomata i embotits

Caragols a la gormanda

Cassola de tros

Braç de gitano amb lavanda

Serà un dia flipant!!!!!!!!!!!!

Data

(Dissabte) 8:07 am - 8:07 pm

Lloc

Lleida

Lleida

Road Leader

Julián López

No hi ha comentaris

Disculpa, els comentaris estan tancats ara mateix.

X