Alps i Quins Alps!!!

Alps i Quins Alps!!!

Per accedir a la galeria fotogràfica cliqueu aquí.

Quin Alps!! I quins somnis aconseguits!!!

 

Aquest any per la nostra ruta pels Alps vàrem decidir que li donaríem una mica més de protagonisme a la part turística del viatge, és a dir, que a part de carreteres increïbles, paisatges encisadors i corbes infinites, pujant i baixant els colls més mítics dels Alps, com per exemple el Stelvio, també ens donaríem temps per visitar i conèixer pobles i ciutats per “somiar”.

 

Crec que aquesta nova aproximació va ser del grat de tothom, espero, especialment de les copilots.

Va ser una ruta més relaxada, bé alguns dies 🙂, però sí que ens va permetre arribar amb suficient temps per la tarda als hotels per fer un volt abans de sopar.

Vam voler simplificar al màxim les normes, reduint-les a:

* Ser puntuals a l’hora de sortida dels matins

* Les motos dormen amb els dipòsits plens

* I tots posem benzina al mateix moment

Això juntament amb no fer dinars formals en ruta sinó fer un mos en algunes de les parades, va fer possible que les rutes es fessin amb bon ritme i tenir temps per fer fotos, admirar els paisatges, etc.

 

 

També vam disposar d’un cert grau de llibertat per fer petites modificacions a la ruta amb l’objectiu que tothom la gaudís al màxim.

 

I crec que tot això va contribuir al fet que fóssim un grup d’amics gaudint d’uns dies plegats i que vam gaudir de tot el que la ruta ens oferia, gastronomia, paisatges, cultura, corbes i sobretot moltes rialles, però moltes!

 

Com a Cap de Ruta, agrair a tothom la seva disposició a col·laborar en tot el que fos menester per tal que ens ho passéssim tant bé com ens ho vam passar.

 

Algú diu que som com una petita família……….

 

Per la nostra part, la Mercè i la meva, ja tenim ganes de tornar a fer ruta. No importa on però amb companys com vosaltres a tot arreu!!!

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.