Aiguablava Inoblidable!

Aiguablava Inoblidable!

Per accedir a la galeria fotogràfica cliqueu aquí

Són tants anys organitzant la ruta per la Costa Brava que cada vegada no deixa de sorprendre’m. I aquesta vegada amb 43 amics!!!! I 25 motos!!!! Aquest 2022 ha estat molt especial. Després dels dos anys sense poder gaudir-la a causa de la Covid, ara, els meus amics m’han acompanyat en aquest cap de setmana de sol, bon temps, sopars a la Terrassa i moltes ganes de passar-ho bé.

 

I gràcies a en Jordi ho tornem a viure!!!

El divendres ja ens vam trobar per fruir del còctel de benvinguda que ens va oferir l’hotel Aiguablava. I qui ho havia de dir!! Per primera vegada vam fruir-lo al jardí, davant la meravellosa piscina i amb vistes al mar. Moments retrobament amb amics, de donar la benvinguda a en Toni i l’Anna al seu debut com a socis del club, a la Dolors, que venia per primera vegada i a molts d’altres com el Ricard, la Pollyanna, en Christian i la Roser, i en Joan Ramon i l’Adelaida que s’estrenaven en un cap de setmana. A més a més, el meu gran amic Jean François i la Christine, socis també del BMW Motorrad Club France, van participar en la trobada.

Després del còctel… a sopar a la Terrassa… i amb aquestes vistes….

 

Al matí, una bona colla d’amics ens vam aixecar ben aviat, a les 6.35, per veure això. Aquesta imatge bé val una matinada.

Així que, tots cap a esmorzar… i mireu com ho vam gaudir.

A les 9.00 en punt, les 25 motos preparades per sortir, iniciem la ruta cap a Port Lligat.

 

Gaudir de l’Empordà és una de les meves passions i ara ho faig amb amics. Portar un grup molt nombrós no és faci’l i tinc d’agrair a en Pako Casas el seu assessorament i ajut. El grup se’n va mantenir unit, no es va trencar!!! Bona feina a tots!!!

Rutejant vam arribar a Cadaqués, un passeig vora la mar i aturada per xalar d’aquest indret.

 

I seguim cap Port Lligat. Una aturada per prendre quelcom.

Reprenem la ruta per anar cap a Sant Quirze de Colera.

 

Allà hem deixat les motos ben aparcades….

 

Per poder visitar el Monestir. El monestir de Sant Quirze de Colera és una abadia benedictina de l’antic comtat d’Empúries, dins els límits del bisbat de Girona, situada a l’actual terme municipal de Rabós (Alt Empordà). És un conjunt arquitectònic format per la basílica de Sant Quirze, diverses dependències monàstiques organitzades al voltant del pati del claustre, una torre de defensa i restes d’un pany de muralla, l’església de Santa Maria i les restes de l’antic hospital. Està situat a uns cinc quilòmetres de distància i prop del camí vell al coll de Banyuls.

 

 

I sabeu que hi ha una rasa de tortugues endèmica de l’Albera??  No les vam veure però segur que estàvem.

Tots hem gaudit molt d’aquest lloc, perdut enmig del no-res.. que conserva tot l’encant del passat.

Preparats pel dinar?? Amanides, escalivades, carns a la brasa i arròs de mar i muntanya.

 

Després de dinar cadascú ha decidit la ruta de tornada, algunes…. com la Cris, a donar-se un bany a la cala d’Aiguablava.

 

I d’altres a arribar-se a Banyuls… però estava barrat amb pedres.

 

Per tonar … amb bones vistes….

 

Tots a l’hotel, tots preparats per un Sopar de Gala al jardí.

Un sopar ple de sorpreses i regals. Gentilesa de l’hotel en Wojtek I la Magda podran gaudir d’una nit i gràcies al concessionari BMW Pruna Mataró, d’altres amics van aconseguir grans regals.

 

El diumenge, novament, dia radiant, amb esmorxar llaaaaaaaaarrrrrrrrrggggggggggg abans de tornar a casa. Però molts no han volgut desaprofitar les carreteres empordaneses…i s’han quedat una mica més.

Tantes vivències en un cap de setmana, tantes imatges i sorpreses…

I mireu que ens ha preparat en Toni Huguet a Relive!

L’Àurea i jo vam posar el cor en aquest cap de setmana, la il·lusió de compartir quelcom amb vosaltres, amb tota l’estimació. Ara queden els records, les imatges que hem viscut… i esperar que haguéssiu gaudit tant com nosaltres… el 2023 ens espera.

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.