Abril a França… nevant

Abril a França… nevant

Bueno, bueno, buenoooooooooooooooooooo. Quina ruta més….. bestial…. No sabem ben bé quin adjectiu posar però us ben asegurem que molts de nosaltres no haviem viscut quelcom així. En un primer moment haviem pensant solament penjar fotos per allò de…

Més val una imatge que 1000 paraules

Pero finalment, us anem a explicar l’aventura de 14 motopinguins.

El cap de setmana va començar el divendres, a La Jonquera. 12 dels 14 participants ens vem trobar per compartir el nostre primer sopar als Fogons de Canadal i comentar la ruta que ens esperava el dissabte.

Ja dissabte, amb l’optimisme que sempre ens caracteritza, vem sortir cap a Lodève, a on allà ens esperava la pluja. Però, molts valents, vem seguir cap a les Gorgues de la Vis, on teniem el restaurant per dinar.

Vem invadir-lo amb les nostres jaquetes i cascos. Nicolas, el propietari, molt simpàtic ens va posar en marxa la calefacció per que poguessim…. Si més no… aixugar els guants.

Des d’alla, i veient que la pluja seguía acompanyant-nos vem decidir retallar la ruta per arribar abans a l’hotel.

Però, al coll de l’Esperou, va aparèixer la companya número 15 del dia….

LA NEU, i res de floquets!!!!!!!!!!

Una tempesta que posava la carretera en un estat que… solament una colla de motopinguins … vem superar amb èxit. Conduint a poc a poc, mantenint el grup junt, seguint les roderes del cotxes… osia que, L’AVENTURA ES L’AVENTURA.


Aquí estàvem a 30 quilòmetres de Florac. I vem tenir de recolar i fer 100 quilòmetres per poder seguir conduint.

Evidentment, la TV3 no contractarà a en Lluis com a home del temps!!!

A Le Vigan vem refer la ruta. Una horeta més, ara ja solament amb pluja, i ja estavem a l’Hotel de Gorgues du Tarn a Florac. Dutxes supercalentones, sopar plegats i Barça_Athletic de Madrid.

Al matí… tots mirant per la finestra.. per veure que ens depararia el dia. I ens deparava, ruta en sec!!!!!!!!! Amb paisatges nevats i carreteres d’espant.

Les Gorgues du Tarn ens mostràven el seu esplendor d’hivern.

Rutejant i passejant vem arribar a Sainte Enimie.. ES PEC TA CU LAR!!!!!!!

Seguint tot el riu Tarn ven passar a la vora de Millau per arribar a Lacaune on vem parar a dinar.

Despès de dinar, ja tots cap a casa… 350 quilòmetres i ruta terminada.

Uffffffffffff, si tenim de fer balanç…. Hi ha tantes coses que romandràn en la meva memòria i la de’n Cesc….un sopar divendres, amb les rises de la trobada amb tots, una ruta dissabte preciosa, tots en la neu treient motos trabades, un paisatge inoblidable, i una colla d’amics que som més que això. I tots sans i estalvis!!!!!!!!!!!!! Tantes aventures, anècdotes i vivències que esperem que les fotografíes i videos que hem penjat poguin reflectir un Passeig pel Sud de França BESTIAL!!!!!!!

Gràcies a Joan, Miquel, Miquelet, Llorenç, Nico, Juli, Quim, Toni, Jordi, Sergi, Ramon i Antoni per tot el que ens heu fet viure i per ser com sou … Ja frisem per la propera trobada!!!!!!!

Salut amics!!!

Lluis i Cesc

Galeria fotogràfica

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.