A l’octubre… rostidet argentí

A l’octubre… rostidet argentí

¡¡¡ Cómo me gusta rodar con todos los socios y amigos de nuestro Club!!! Ja ho ben dic jo, rutejar per carreteres plenes de corbes i paissatges meravellosos, amb una bona colla d’amics als que els hi agrada la moto, conduïnt amb cura i seny, i degustant uns esmorzars i dinars espectaculars…. és la millor formar de gaudir dels dissabtes!!!

Ben puntuals, a les 9 del matí, hem sortit des de Terrassa. Hem tingut una mica de pluja tot passant per Rellinars direcció Cardona. Ben aprop hem parat al Restaurant Sant Ponç per satisfer la necessitat fisiològica d’ …. omplir la panxa.

Ben esmorzats hem sortir cap el Pantà de Sant Ponç on hem fet una foto de grup

Des d’allà, hem anat direcció Berga per la carretera de les Lloses, Ripoll, Collada de Toses, la Molina per arribar a Talltorta al restaurant que tan apreciem pel Rostit Argentí.

 

I vull fer una menció especial al super-comandant-mega-speed, Josep Soler que va liderar el grup dels ràpids amb cura i seny!!!!!!!!

 

Cada vegada que vaig, em sorprén més i més. La carn i viandes estàven boníssimes i l’acollida dels propietaris ens fa sentir com a casa.

A més a més, hem tingut el plaer de donar la benvinguda a quatre nous socis: Carles, Joaquim, Joan Gallés i Joan Elias. Espero us ho hagueu passat d’allò més bé i que ens anem trobant en totes les sortides que anem organitzant.

Ha estat un dia magnífic, amb una mica de tot però, sobretot bona companyia gaudint de la nostra comú afició. Espero que tots us ho hagueu passat molt be!! Jo m’ho he passat pipa!!!! Ja espero la propera edició dels nostres tradicionals rostits a la Cerdanya.

 

Galeria fotogràfica

 

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.