A Can Feixes vam anar.. de la mà dels Huguet

A Can Feixes vam anar.. de la mà dels Huguet

Per accedir a la galeria fotogràfica cliqueu aquí.

Quan l’Anna i jo ens vam unir al club ara fa un any… no haguéssim imaginat viure aquest munt d’aventures!!! Hem fet amics, hem anat als Alps, hem conegut Eslovènia i hem recorregut les Dolomites en moto!!!!!!!!!

Tantes i tantes coses… que… vam dir… organitzem quelcom pels amics i els portem a casa, a Can Feixes? I sí, fita aconseguida, 51 amics i amigues, una ruta per la nostra terra i un dinar plegats.

Ens hem trobat a prop de Vilafranca del Penedès per començar a rodar plegats. Quin cangelo!!! Quan he vist tantes motos m’he dit.. com ho faré per gestionar un grup de 30 motos???

 

La ruta ha transcorregut entre vinyes i oliveres, per carreteres enrevessades… L’Anna em deia que era espectacular mirar pel retrovisor i veure les 30 motos en formació, respectant-nos i rodant junts.

Hem fet aturades per reagrupar-nos. El grup s’ha mantingut ben cohesionat. El meu germà Xavi, també soci del Nostre Club, anava amb nosaltres, ajudant la bona marxa de la colla.

 

Per prendre quelcom ens hem aturat a les 10.30.

 

Cap a les 12.00 hem arribat.. a casa, a la llar de la meva infantesa i la dels meus germans: Can Feixes.

Per la meva família el respecte i la protecció de l’entorn són considerats com a elements integrants de la qualitat dels nostres vins. Cerquem maximitzar l’equilibri amb l’entorn per reflectir així l’expressió més autèntica del nostre paisatge, tot creant emocions a través de les joies vitivinícoles que són els nostres vins ecològics. I és que el nostre secret, només el coneixen les vinyes i els ceps, que saben que el millor vi el fa el millor raïm…, Història, Natura i Vi.

 

I apa, fan patxoca les 30 motos juntes eh?

 

Allà ens esperava, amb un bon got d’aigua ben fresca, el meu germà Joan, expert en l’elaboració de la nostra collita, per començar la vista al nostre celler.

 

Una vegada dins… que, per cert.. amb la calor que feia s’agraïa la fresca del celler… tota mena d’explicacions sobre com fem els nostres Vins i Corpinnats.

 

Per cert.. sabeu que la meva família va ser una de les impulsores de la denominació Corpinnat? Voleu saber més?? Podeu visitar el web on estem emmarcats: www.corpinnat.com

 

Sabeu que tenim una capella a casa? L’hem pogut visitar

 

I després, hem convidat els nostres amics a fer un tast de la nostra collita… que bé va una bona copa de Corpinnat!

 

 

Cap a les 14.00 hores, tots a les motos per anar a dinar a Ca l’Americano.

 

Més i més moments per xerrar, riure i compartir!!

 

Ara, descansats, i assaborint el que hem viscut, l’Anna i jo volem agrair-vos a tots l’afecte i al club el seu suport per fer-nos fàcil tota la logística.

L’hem agafat el “gustillo” així que…

 

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.