La nostra presentació a la reunió anual del BMW Clubs Europa

La nostra presentació a la reunió anual del BMW Clubs Europa

Quan el passat 17 de novembre els socis fundadors del BMW Motorrad Club Catalunya vem decidir tirar endavant el projecte, poc pensàvem que avui, a mitjançs d’abril, tantes i bones coses haurien estat possibles.

Des de l’aceptació com a Club Oficial BMW per part de BMW Clubs Europa e.V., el registre del nostre nom i entitat, i l’activació de Facebook, Instagram i web, hem viscut 5 mesos de contínues bones notícies.

 

 

La integració del BMW Motorrad Club Catalunya com a Club oficial dins de l’organizatció Europea ens esperona a un entorn global, amb col.laboració amb altres clubs europeus, i amb el ferm propòsit d’expandir el nostre àmbit d’actuació.

 

Per la qual cosa, la nostra primera presència a l’Annual General Meeting of BMW Clubs Europa e.V. (BCE) 2018 era una altra fita important a la nostra curta historia. Aquest esdeveniment ha tingut lloc a Munich, del 13 al 14 d’Abril i ha congregat a la majoria de representants del Clubs europeus dins d’aquest paraigües.

En Josep Medina va participar activament a l’event i va mostrar a tots els nostres colegues europeus qui som, com som i que volem continuar sent. Un esprit obert, que mantindrem com a senyera del nostre Club. La presentació constava d’una part introductòria que informava sobre el nostre neixement i estructura i una segona part sobre les nostres rutes i forma de veure el món de la moto.

 

En Josep va rebre la cordial benvinguda i posterior fel.licitació per part de tots els Clubs presents, i la calurosa acollida de la presidenta i board del BMW Clubs Europa.

Ara queda seguir endavant!!! Continuar avançant, fent més amics dia a dia, obrint nous horitzonts i gaudint d’aquest BMW Motorrad Club Catalunya.

 

 

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.