1ª Presentació de Grup de treball de GPS: OsmAnd

1ª Presentació de Grup de treball de GPS: OsmAnd

Amb la participació d’unes 20 persones, el passat dimarts, 30 de gener, dintre del marc del Grup de treball de GPS coordinat per en Pep Boqué, es va fer la 1ra_Presentacio Grup Treball GPS_Osmand, sobre l’aplicació Osmand, presentat pel nostre soci Román Guijarro.

 

L’OsmAnd és una aplicació de mòbil molt utilitzada en els diferents usos de navegació amb track (on-road, off-road) amb una alta capacitat de parametrització en funció de les nostres necessitats i amb mapes off-line, que la fa molt interessant en llocs de baixa connectivitat.

La sessió es va desenvolupar en dues parts: una primera part explicativa del aspectes més rellevants d’aquesta aplicació, com ara:

 • Què és OsmAnd ?
  o Visió general de l’App
 • Quines prestacions té?
  o Tipus de llicències
  o Prestacions
 • Què es pot fer?
  o Configuracions de l’aplicació
  o Parametrització de perfils
  o Utilització dels tracks
  o Navegació
  o Opcions addicionals de conducció
 • Alguns trucs:
  o Webs de planificació.
  o Diferències entre ruta i track
 • Avantatges i inconvenients

 

I una segona part de la sessió, amb torn obert de paraula, on els assistents va poder expressar els seus dubtes i comentaris, així com la seva opinió respecte a altres aplicacions i dispositius.

Per altra banda, s’ha confeccionat una guia d’ús d’aquesta aplicació així com exemples pràctics per a tots els socis. Ara només toca practicar gaudint de la moto i la carretera, sempre amb seguretat.

 

Ha estat una iniciativa genial per tots els socis i sòcies del Nostre Club!!!

 

 

 

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.