“Montañas vacías” Off Total!!!!!!

“Montañas vacías” Off Total!!!!!!

Per accedir a la galeria fotogràfica cliqueu aquí.

 

I, els apassionats de l’Off… ens hem tornat a embrutar les botes!!!

Aquest cop hem anat la zona anomenada “Montañas Vacias” o la “España vaciada“, són aquests indrets on no hi ha pràcticament població, però on els paisatges són si cap, més espectaculars.

 

El primer dia arribem a Linares de Mora (Terol) on comencem la ruta al Pino Escobon, un pi d’uns 20 metres d’alt i més de 400 anys d’antiguitat. Des d’allí comencem la ruta i el primer que ens trobem en una calamarsada com a benvinguda fins a arribar a La Puebla de Valverde a on dormirem en el fabulós Hotel de La Fonda de la Estación.

 

El segon dia sortim amb 2°C de temperatura i ens dirigim cap a El Pico de Javalambre on malgrat que el trobem nevat pugem cap al cim 2020 m. i -2ºC passant a l’altre costat de la vall amb vistes espectaculars.

 

Continuem ruta fins a arribar a Cuenca.

 

El tercer dia sortim direcció a Guadalajara on passem per tot el parc natural de l’alto Tajo, per pistes tocant al riu Tajo, passant per les Casas del Salto, fins a arribar a Peralejos de las Truchas on dinem.

 

Continuem ruta per les pistes pedregoses fins al castell de Albarracin, d’allí continuem per uns paratges semblants a les Bardenas reales, arribant a Terol…  i com no… de tapeo a la nit.

 

L’endemà i ja de tornada fem bona part de la ruta del silenci, passant per l’espectacular Pitarque.

Al final ens prenem una bona paella a Cambrils tot celebrant la gran ruta que hem gaudit aquests 4 dies…. i la rememorarem amb el video del Michele!

Salut i Gassssssssssssssss

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.