Cent Colls.. amb neu, pluja i molt bon rotllo

Cent Colls.. amb neu, pluja i molt bon rotllo

Per accedir a la galeria fotogràfica cliqueu aquí.

En Quim Carmona i l’Imma van participar en la primera edició d’aquesta prova i ens en van parlar molt i molt bé. Tant que ens van agafar ganes de participar. Breument, per qui no la conegui la prova consisteix a aconseguir fer els màxims Colls possibles i la màxima puntuació possible, des de divendres al migdia al diumenge a les 13h. L’organització et facilita un mapa de Catalunya amb els 100 Colls, amb una puntuació cadascun, repartit per tota la geografia catalana. Tu escull l’estratègia que creguis més bona.

En aquesta 3 edició dels Cent Colls, el BMW MOTORRAD CLUB CATALUNYA, hi ha patriciat amb 3 equips:
BMW Motorrad Club Catalunya Tracks & Road de l’Albert Calbet
BMW Motorrad Club Catalunya Tracks R90GS de la Natàlia Barbera i Ramon Torruella
BMW Motorrad Club Catalunya Tracks de Joan Olivé, Jordi Gaspar, Josep Antoni Mellado, Llorenç Bordas i Sergi Gistàs.

Cada equip tenia la seva estratègia per intentar assoli els objectius que s’havien fixat peroooooo després de tres anys de sequera persistent, els Deus de l’aigua van decidir obrir l’aixeta sobre Catalunya. Va ploure, nevar i pedregar com si no hi hagués un demà. I totes les estratègies que els equips havien planejat amb molta cura se’n van anar……. efectivament a l’aigua. El Port de la Bonaigua, ves quin nom és adient, el dissabte apareixia nevat i cap equip del club no va poder passar, uns per decisió pròpia i altres per decisió de la “autoridad competente“.

 

El que si estem tots d’acord és que és una fórmula fantàstica i que permet gaudir molt de la moto i els companys. L’organització per part de Crom Ride és de 10. Sempre estan disposats a ajuda davant de qualsevol incidència i la fi de festa està acord amb la resta de la prova.

 

Amb les lliçons apreses aquest any, l’any que ve tornarem amb moltes ganes de fer molts i molts colls que sumin molts i molts punts.

 

I segur que us esteu preguntant quin dels 3 equips del CLUB va guanya la competició interna..

Doncs aquí la teniu la classificació:

Posició general Colls Punts Equip
129         21 13.045 R90S
148         19 9.474 T&R
150         19 9.343 R100GS

Moltes Felicitats!!!! Natàlia i Ramon per la seva posició!!!

L’any vinent més socis i més equips a aquest fantàstic repte.

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.