Segona Trobada de Clàssiques

Segona Trobada de Clàssiques

 

Per accedir a la galeria fotogràfica cliqueu aquí.

Ja tenim la Segona Trobada de Clàssiques al sac!!!

Una altra jornada meravellosa on hem gaudit de les nostres iaies, autèntiques joies clàssiques. Seguida la Ruta del Cister, aquest cop hem fet la foto de grup al Monestir de Poblet.

 

En primer lloc, vull agrair a tots, els que amb la vostra assistència l’heu fet possible, tant els que m’heu acompanyat en el recorregut de les clàssiques, com als que, liderats pel Jordi Solé, heu fet la ruta alternativa fins a trobar-nos a Poblet.

Les clàssiques ens hem trobat al Bar Restaurant La Central de Vilafranca del Penedès a les 09:30 per esmorzar, buscant un punt que no quedi massa lluny a ningú per facilitar l’arribada de tothom.

A les 10 hem sortit per carreteres interiors rodejades de vinyes, passant per La Múnia, Sant Jaume del Domenys, Llorenç del Penedès, fins a arribar a El Vendrell, després cap a Sant Vicenç de Calders i paral·lels a l’AP7 cap a Roda de Berà, hem anat a buscar la C-51 passant per Bonastre i Montferri, i per l’N-240 hem fet el coll de Lilla en direcció a Montblanc, hem seguit cap a Blancafort i hem arribat al Monestir de Poblet.

Després hem seguit cap al celler Rendé Masdeu de l’Espluga de Francolí on hem fet la visita al celler.

 

 

i hem acabat dinant al restaurant del mateix celler.

Gran dia de motos, on les clàssiques han estat les protagonistes, i gaudint de la millor companyia. Gràcies de nou a tots, i ens veiem a la següent!!

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.