18 esmorçars de forquilla

18 esmorçars de forquilla

Amb un sol magnífic i 12ºC, les 18 BMWs vem sortir de passeig.

 

Les carreteres estàven perfectes, sense humitat i massa tràfic. La trobada va ser a Terrassa, per conduir cap a Rellinars i Marganell, D’allà vem continuar cap a Manresa per finalitzar a la Masia del Solà a Monistrol de Calders.

 

A Monistrol de Calders ens esperava un bon esmorçar de forquilla: botifarra, ous ferrats, bé i cansalada a la brassa i amanida rusa. Tot això a quarts d’onze del matí!!!! osia que de dinar….. poca cosa.

 

 

Amb les panxes ben plenes, la ruta va continuar cap a Gallifa, Sant Feliu de Codines i Centelles. El punt més espectacular va ser el descens cap a Sant Celoni per la Costa del Montseny. Allà el grup es va acomiadar fins la propera aventura.

 

En una ruta dissenyada amb molt de carinyo per en Jaume Dalmau. Cesc Piella, el nostre responsable de Roads Leaders, va portar al grup per les zones previstes, amb bon ritme i fent agrupaments a les cruïlles.

Des d’ací, volem donar la benvinguda a en Nicolàs, el soci nº 80 que va fer la seva primera ruta amb el nostre Club i en Pedro que ens va venir a conèixer. A més a més, i desprès de tot aquest temps sense sortir en moto degut a una malaltia hem retrobat a l’Aurea a la que tots mimem quan agafa la seva GS700.

Fins a la propera, que falta poc!!!!!!!!!!!!

 

Galeria Fotogràfica

 

 

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.