La Galera 2023

La Galera 2023

Per accedir a la galeria fotogràfica cliqueu aquí.

 

La meva primera ruta com a Cap de Ruta i no he pogut portar la meva moto!!

 

Però tinc la sort de comptar amb un gran amic que m’ha ajudat: En Julian. En primer lloc, vull agrair-li tot el suport i empenta en portar al grup, amb alegria i rauxa!!!

Així que, una part dels participants ens hem trobat abans per fer la baixa cap a Cambrils i, rutejant hem arribat a l’Estació de servei Cepsa… i hem fet un moix… no sigui que ens quedessim sense forces.

 

Allà, les 11 motos ja han posat els seus motors en marxa per començar la ruta.

Carreteres, revolts, bon temps i, per descomptat, aturada per fer petar la xarrada.

Hem dissenyat una ruta circular, Cambrils-Cambrils. El matí ens ha portat per Siurana, Escala Dei, La Torre de l’Espanyol, Els Guiamets, Mont Roig del Camp per arribar a Cambrils.

Allà, la resta de participants els esperàvem al restaurant Acuamar.

Els 21 amics i amigues hem gaudit d’una bona estona abans de dinar.

I quin dinar!!! I quina companyia!! Un menú boníssim compost per musclos a la marinera, peixet fregit, calamars, tacs de sèpia amb all-i-oli i de segon, Arròs amb galeres, carxofes i cloïsses.

 

Hem tingut temps de xerrar, comentar la ruta, retrobar-nos amb els amics i amigues… però la festa no ha acabat allá…. Una bona colla l’ha fet més llaaaaaaaaarrrrrrrrrrgggggggggaaaaaaa.

 

Ha estat un plaer conviure amb vosaltres. Els dos Caps de Ruta esperem que hàgiu gaudit del dia i… ja ens espera la Galera 2024

Comparteix-ho!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.